Samen tegen borstkanker met de Pink Ladies Games

U bent hier

 

Een dagje lachen met vriendinnen en onvergetelijke herinneringen maken... Dat kunnen enkel de Pink Ladies Games zijn! De battles gaan dit jaar door in acht verschillende steden. En Geel hoort daar ook bij!

Nieuw concept
Op 15 september 2018 organiseren Libelle en Flair voor de derde keer de Ladies Games. Dit jaar is er echter een andere insteek. “For active women who care”, zo wordt het nieuwe concept omschreven. Samen strijden de ladies tegen borstkanker. Dit gebeurt naar aanleiding van het verhaal van Yuri, een deelneemster van de vorige editie, die borstkanker overwon. Zij kwam dit vieren op de Ladies Games. Een deel van het inschrijvingsgeld zal dan ook naar campagnes rond borstkanker gaan.

Battles
In zes spannende battles nemen teams van drie tot vijf vriendinnen het tegen elkaar op. Altijd al eens op de catwalk willen staan? Of haal je liever je innerlijke paaldanser naar boven? Je kan het allemaal ontdekken tijdens deze spannende dag. Wie weet kwalificeren jij en je vriendinnen je wel voor de grote finale in oktober!

Afterparty
Verloren? Niet getreurd! Genoeg redenen om nog een feestje te bouwen op de afterparty! Want het echte doel van het evenement is toch vooral een onvergetelijke dag met je vriendinnen beleven!

Nog meer weten? Check dan www.pinkladiesgames.be