Salon Amour: een kleurrijke kapperszaak met winkeltje

U bent hier

De felle blauwe-, paarse- en oranje kleuren trekken meteen de aandacht als je bij Salon Amour binnenstapt. “Als je naar de inrichting en kleuren kijkt, is dit zeker geen doorsnee kapperszaak,” vertelt uitbaatster Alexandra Debecker, die haar zaak onlangs in de Geelse Nieuwstraat opende. “Het ligt hier ook vol citroenen en andere dingen die mij een vrolijk, feel-good gevoel geven”.

Salon Amour

Alexandra startte haar eerste kapperszaak zeven jaar geleden al in Bel, maar toen het tijd werd om te groeien, besloot ze naar een groter pand in Geel te verhuizen. “Geel is een stad die leeft en er is veel passage in de Nieuwstraat, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is,“ vertelt ze. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Salon Amour terecht voor allerhande kapsels, kleuringen en meer. Omdat Alexandra er in de zaak alleen voor staat, neem je best wel een afspraak vooraf.

Bruidskapsels en make-up

Op weekdagen kun je Alexandra bij Salon Amour terugvinden, maar in het weekend verzorgt ze bruids- en feestkapsels op locatie. Hier specialiseerde ze zich na haar kappersopleiding in, waarna ze in 2012 Belgisch kampioen werd in de categorie galakapsels. “Bruids- en feestkapsels verzorgen is mijn passie. Ik doe dit in heel Vlaanderen en mocht hier zelfs al eens naar Italië voor vliegen. Als de klant dat wenst, kan ik ook voor bijhorende bruids- of feestmake-up zorgen”.

Vrolijke fantasiejuwelen en haaraccessoires 

Naast het kapsalon vind je bij Salon Amour ook een leuk winkeltje. Hier verkoopt Alexandra vrolijke fantasiejuwelen en haaraccessoires. Onlangs werd het assortiment ook uitgebreid met geurstokjes, geurkaarsen en zeepjes.

Openingsuren:
Maandag: 8u - 18u
Dinsdag: 8u - 18u
Woensdag: 8u - 18u
Donderdag: 8u - 18u
Vrijdag: 8u - 18u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Kapsalon: Nieuwstraat 37, Geel - Website: www.amoursalon.beTelefoon: 0493 08 56 56