Ruimer aanbod voor Dagbladhandel De Jens

U bent hier

Dagbladhandel De Jens opende in juli de deuren van hun nieuwe pand in de Stationsstraat, aan de overkant van de vorige locatie. De verhuis naar een groter pand zorgt ervoor dat ze hun aanbod kunnen verruimen.

Verhuis naar nieuw pand biedt meer mogelijkheden

Voordien bevond Dagbladhandel De Jens zich in een kleiner pand aan de overkant van de Stationsstraat. Het nieuwe pand ligt nog steeds vlakbij het station en ook de scholen in de buurt zorgen voor heel wat passage. “We willen de krantenwinkel heruitvinden met een visie op de toekomst. Dit pand is groter en er zijn hier meer mogelijkheden om extra's aan te bieden”, vertelt Jens Houtmeyers.

Snoep, koffie, drank en snacks on the go

Naast kranten, tijdschriften, sportweddenschappen en krasloten, vind je er ook allerlei lekkernijen. “We werken samen met Candy & More, een lokale snoepwinkel die snoeptaarten en -zakjes maakt. Dit was alvast een schot in de roos”, zegt Jens. “Maar we hebben ook donuts, croissants, chocoladebroodjes en een koffietoestel dat verschillende soorten koffie kan maken.”

Heb je ook zin in lectuur of wat lekkers? Spring dan gerust eens binnen bij Dagbladhandel De Jens, Stationsstraat 156b in Geel.

Tip: Als je geen parking vindt voor de deur, kan je gemakkelijk parkeren aan het CLB.

Openingsuren:

  • Maandag en dinsdag: 7u - 17.30u
  • Woensdag: 7u - 13u
  • Donderdag en vrijdag: 7u - 17.30u
  • Zaterdag:  8u - 12u
  • Meer info: http://dbhdejens.be/