Royal donuts vallen in de smaak bij Geelse shoppers

U bent hier

Begin februari opende een nieuwe vestiging van de Duitse keten Royal Donuts de deuren in de Geelse Nieuwsstraat. Je kan er onder meer terecht voor heerlijke donuts, gepimpte Berlijnse bollen, crossnuts en een groot assortiment aan vegan donuts. “We hebben al erg drukke maar succesvolle weken achter de rug”, zeggen uitbaters Ferhan en Emine.

Meer dan 92 verschillende smaken

“Onze donuts worden elke dag vers gebakken, gevuld en belegd. We hebben een aanbod van klassieke donuts en gevulde donuts die belegd worden met bekende chocoladeproducten waaronder Kinder, M&M’s, Nutella enz. Ook onze crossnuts, die je best kan zien als een kruising tussen een donut en croissant vallen bij onze klanten in de smaak.”

Ook aan huis

Sinds kort zijn ze bij Royal Donuts ook gestart met levering aan huis. Bestellen kan eenvoudig via takeaway of via hun website. “Makkelijker dan dit gaat het niet worden”, lacht Ferhan.

Ondernemen in Geel

“De unboxing van ‘fancy’ donuts is helemaal in, je ziet dat soort video’s overal op social media verschijnen. De schoolgaande jeugd gaat helemaal mee in deze smakelijke trend dat is dan ook één van de redenen dat we voor Geel hebben gekozen, hier zijn veel scholen in de buurt. Ook in Beringen, Diest en Lommel is al een Royal Donuts winkel, Geel was ook een strategische keuze.” , zegt Ferhan.