Record Store Day staat voor de deur

U bent hier

2242 LP’s. Dat is de hoeveelheid platen die er momenteel in de stock van Tony’s Muziekhuis aanwezig is. Tegen het einde van dit jaar verwacht zaakvoerder Tony Janssens dat dit aantal nog groeit. De ondernemer weet zijn platen- en muziekwinkel in de Pas al 50 jaar draaiende te houden en is daarboven de enige onafhankelijke platenzaak van Geel en omstreken. Het adres op de Pas is uitgegroeid tot een begrip bij de muziekliefhebbers.

Op 21 april 2018 is het Record Store Day. Deze dag zet de onafhankelijke platenwinkels in de spotlights. Met deze feestdag in het achterhoofd, wil Tony een heuse vinylhoek in de winkel inrichten. Dit komt doordat er tegenwoordig in zijn winkel meer platen dan cd’s verkocht worden.

Online webshop

Naast een drukke offline winkel die voortdurend uitbreidt, beschikt Tony’s Muziekhuis ook over een webshop. Op deze webshop kunnen klanten vragen stellen en platen bestellen. Deze bestellingen  kunnen de klanten afhalen in de winkel, maar worden ook opgestuurd. Zo heeft Tony naast een lokaal bereik ook een internationaal kantje; het gebeurt namelijk regelmatig dat Nederlanders, Duitsers, Grieken en zelfs Hongaren een bestelling plaatsen.

Aanbod van LP's

Tony focust zich met zijn winkel op nieuwe muziek en nieuwe platen. Het tweedehandsverhaal laat Tony aan zich voorbijgaan om de kwaliteit van de muziek en platen te waarborgen. Voor Record Store Day voorziet Tony speciale en limited edities van platen. Houd zeker de Facebookpagina van Tony’s Muziekhuis in de gaten voor extra festiviteiten en acties.

Meer info: www.tonysmuziekhuis.be