Professioneel advies bij Vast & Goed Makelaars

U bent hier

Voor de verkoop en verhuur van jouw (t)huis ben je bij Vast & Goed Makelaars aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in de regio Geel, een persoonlijke service en een totaalbegeleiding mag je op je twee oren slapen. Dat zit vast goed!

Since 2001

Het vastgoedkantoor heeft al heel wat jaren ervaring op de teller staan, want al in 2001 richtten Peter Hendrickx en Dirk Verswyvel Vast & Goed op. In 2018 kwam er met Evelien Winderickx en Stijn Borgers jong geweld aan boord, en even later versterkte ook Naomi Peeters, Stijn Corstjens en Pieter Corstjens de groep. Vandaag telt Vast & Goed dertien gedreven medewerkers die de vastgoedmarkt door en door kennen om jou de best mogelijke dienstverlening te garanderen. 

Diensten

Vast & Goed heeft een ruim aanbod met alle type vastgoed van woningen tot appartementen over bouwgronden en projectgronden. In hun aanbod vind je ook huurpanden terug. Ga je verhuizen en wil je weten hoeveel jouw woning waard is, dan kan je bij Vast & Goed ook een gratis schatting aanvragen. Kortom, het team van experten geeft jou een antwoord op al jouw vastgoedvragen!

“Als marktleider in Geel weten mensen ons altijd te vinden. Het is een bruisende stad in volle groei!”

Kantoor verkoop:
Adres: Stationsstraat 69, Geel

Kantoor verhuur:
Adres: Heidebloemstraat 1, Geel

Website
Facebook
Instagram