Prikkelende valentijnscadeaus bij Peaches & Cream

U bent hier

Bij Valentijn denk je aan de liefde. En bij liefde denk je aan … Peaches & Cream. In deze "prikkelwinkel", zoals Sanne Van Lierde haar nieuwe zaak noemt, vind je vrouwvriendelijke erotische spullen. In enkele weken tijd kreeg ze al heel wat klanten over de vloer en de eerste workshop was al meteen volzet. Nu ligt de focus op Valentijn, met onder meer een avondopening op vrijdag 14 februari.

Sanne baatte voorheen een pralinewinkel uit in Antwerpen, maar geraakte hierop na verloop van tijd wat uitgekeken. Tijdens een brainstorm ontstond het idee om een erotische winkel te openen. Niet in Antwerpen - waar er al genoeg zijn - maar wel op de Pas in Geel. "Mijn partner is van Geel en dat heeft natuurlijk meegespeeld in de keuze", vertelt Sanne. "Naast enkele erotische shops in de ruime omgeving was het aanbod in Geel zelf nog beperkt. Al hebben we wel een ander soort producten dan de meeste seksshops. En we helpen onze klanten op een discrete manier bij het maken van hun keuze."

Kwaliteitsspeelgoed voor volwassenen

Er werd gekozen voor een eerder beperkt, maar kwalitatief assortiment. "In ons aanbod 'speelgoed voor volwassenen' vind je niet alleen verschillende soorten vibrators, maar ook een ruim aanbod massageartikelen zoals kaarsen, massageolie en glijmiddel", weet Sanne. "Dit gamma hebben we inmiddels al moeten uitbreiden wegens succes. We zijn ook de eerste verdeler in België voor Gorteks, een Pools lingeriemerk met betaalbare topkwaliteit."

Hypoalergene make-up en workshops

Vorige week vond de eerste workshop plaats over hypoallergene make-up van Bellápiere. "Deze was al meteen volzet, dus er zullen er zeker nog volgen", zegt Sanne. "We geven binnenkort ook een lezing over voeding en seksualiteit en een reeks burlesque-workshops. Er staan ook al 3 vrijgezellenfeestjes op de agenda."

Bubbels en korting voor Valentijn

Peaches & Cream heeft haar start dus niet gemist. En met Valentijn in aantocht breekt een drukke periode aan. "Vooral cadeaubonnen zijn in trek", meent Sanne" Maar ook koppelvibrators die je met 2 kan gebruiken of een vibrator voor de vrouw die de man op een aangename manier kan bedienen, zijn gegeerde cadeaus voor koppels." 

Op valentijnsdag 14 februari is iedereen tussen 18 en 21u welkom bij Peaches & Cream voor een hapje en een drankje. "We geven graag meer uitleg over onze producten en workshops en geven 10% korting op alle aankopen.

Meer info