Pop-up Kerst&Co zorgt voor kerstsfeer in de Geelse Nieuwstraat

U bent hier

De vele kerstmannen, fonkelende lichtjes en heerlijke lekkernijen in de etalage trekken meteen de aandacht. Pieter, Ann en Roosje van pop-up Kerst&Co zijn helemaal klaar om iedereen onder te dompelen in kerstsfeer.

Kerst&Co 2.0

Het is voor Pieter niet de eerste keer dat hij een pop-up winkel opent. “Het is begonnen met het verkopen van kerstkaarten in onze krantenwinkels. Ik merkte dat ik te weinig plaats had om al mijn kerstproducten uit te stallen. Het is zo dat ik vorig jaar op het idee ben gekomen om een pop-up kerstwinkel te openen. Dit was meteen een groot succes.”

Mensen hebben nood aan warmte en gezelligheid, nu meer dan ooit.

“Ook dit jaar heb ik – ondanks de onzekere tijden – besloten om terug een pop-up te openen. Mensen hebben nood aan gezelligheid en warmte, nu meer dan ooit” beweert Pieter. “Door de nieuwe maatregelen hebben we ons concept een kleine beetje moeten aanpassen maar dat weerhoudt ons niet om er gewoon 100% voor te gaan.”

Helemaal kerst

“Je kan in onze winkel terecht voor allerhande papier- en eetwaren: unieke kerstkaarten, heerlijke chocolade, lekkere kerstkoekjes… Ons aanbod is heel uitgebreid. Alle producten staan tentoongesteld in onze etalage en kunnen via het bestelnummer online besteld worden. Wij maken de bestellingen klaar en zorgen ervoor dat deze veilig kunnen worden afgehaald in één van onze afhaalpunten in Geel of Arendonk. Ook het opsturen van pakketjes is mogelijk.”

Openingsuren:

Di 9u – 17u
Vr 10u – 17u
Za 9u – 17u

Adres: Nieuwstraat 25, 2440 Geel
Website: https://www.albora.be/kerstenco
Facebook: https://www.facebook.com/kerstencogeel/