Personal coach opent nieuwe studio in de Stationsstraat

U bent hier

Goed nieuws voor iedereen die wat meer wil sporten! Bram Vandecruys startte als personal trainer een nieuwe zaak in de Stationsstraat.

In 2015 begon Bram mensen te begeleiden in het behalen van hun fysieke doelen en alles wat daarbij komt kijken. “Ik wil mijn passie delen en overbrengen op anderen.” Zegt hij. Na 5 jaar in Mol kiest hij resoluut voor Geel. Enerzijds omdat hij hier geboren en getogen is, anderzijds omdat Geel zo mooi centraal gelegen is. Met klanten uit heel de Kempen is dat handig. “Het voelt een beetje als thuiskomen”.

Een goede balans om van start te gaan

Bram gaat samen met jouw op zoek naar een goede balans, met veel aandacht voor je stress- en slaapniveau, je voeding en hydratatie. Hij verdiepte zich in heel wat opleidingen, met de skillset die hij hier opbouwde wil Bram de beste kwaliteit aanbieden aan iedereen die bij hem komt binnenwandelen.

Sportoefeningen met aandacht voor je levensstijl!

Bram is zeker en vast niet de standaard personal trainer. Door zijn werk en levenservaring weet hij op de juiste manier te motiveren en begeleiden, om zo je doelstellingen te behalen. Hij focust bovendien niet enkel op  sportoefeningen maar besteed ook veel aandacht aan hoe je in het leven staat, qua voeding, levensstijl,.. Dit zal in je eerste bezoek aan Bram zeer uitgebreid besproken worden. Er gebeuren ook een aantal metingen en eerste oefeningen.

Bram stelt een volledig uniek, op maat gemaakt trainingsplan op. Over elke training is goed nagedacht en bedoeld om telkens een stap dichter te komen bij je doelstellingen. Met een personal trainer leg je een heel intensief traject af. Zo’n traject kan gaan van 6 weken tot gemiddeld een 12-tal weken.

Heb je na het lezen van deze blog zin gekregen om te gaan sporten bij Bram Vandecruys? Ga dan zeker eens langs. Hij zal je met veel plezier ontvangen.

Contact:
Stationstraat 34B, 2440 Geel
0496 51 06 97
info@bramvandecruys.be
www.bramvandecruys.be