Optiek Devos verhuist naar de Nieuwstraat

U bent hier

Al sinds de jaren 80 kon je Optiek Devos terugvinden in een pand op de Markt van Geel, maar in augustus verhuisde deze zaak naar de nabijgelegen Nieuwstraat. Bruno Devos, de zaakvoerder, en zijn team verwelkomen je graag in hun winkel op deze nieuwe locatie.

Ondernemen in Geel

Voordat Bruno en Kristien hun eigen zaak startten, werkten zij bij een opticien in Leuven. Na een tijdje begon het echter te kriebelen om zelf een optiekzaak te beginnen. “Ik wou mijn zaak niet in Leuven starten omdat ik niet wou concurreren met mijn vorige baas. Daarom ging ik op zoek naar een andere locatie en zo stootte ik op de stad Geel. Het leek me leuk om mijn zaak hier op te starten, ook al kende ik hier destijds nog niemand”, vertelt Bruno. In de loop der jaren groeide Optiek Devos uit tot een bloeiende zaak. Ondertussen specialiseren zij zich al bijna 40 jaar in de optiek.

Gespecialiseerd in oogmetingen

Als optiekzaak doet Optiek Devos meer dan enkel brillen verkopen. Bruno vertelt: “We specialiseren ons in oogmetingen en lossen hierbij visuele problematieken op. Hiervoor werken we samen met gediplomeerd personeel. Maar ook mode staat centraal en we adviseren onze klanten graag bij het kiezen van een gepaste bril”.

Een ruim aanbod

Je vindt bij Optiek Devos een ruim aanbod aan brillen. “De echte toppers in brilmerken zijn onder andere Lindberg en Silhouette, maar we hebben ook vele couturier merken in ons assortiment. Chanel, Prada, Chloé en Hugo Boss zijn hier enkele bekende voorbeelden van”, vertelt Bruno. “We verkopen nog heel wat andere merken en voor mensen die liever geen bril dragen hebben we uiteraard ook contactlenzen.”

Openingsuren:
Dinsdag: 9u - 12u en 13u30 - 18u
Woensdag: 9u - 12u en 13u30 - 18u
Donderdag: 9u - 12u en 13u30 tot 18u
Vrijdag: 9u - 12u en 13u30 - 18u
Zaterdag: 9u30 - 18u
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten

Winkel: Nieuwstraat 36A, Geel - Telefoon: 014 58 34 89 - Website: www.optiekdevos.be