Opening Bartbaar: een familiezaak met een uniek zomer-en winterba(a)r concept

U bent hier

Bartbaar mocht tijdens de opening al heel wat nieuwsgierige bezoekers ontvangen. Ook de weken na de opening is het heel druk geweest, de Gelenaars lijken het concept wel te appreciëren.

Uniek concept

“Met Bartbaar willen wij het vakantiegevoel naar hier brengen. In de zomer hebben we ons zomerconcept met de zomerbaar. Hier kan je terecht voor een lekker drankje en een bolletje ambachtelijk gemaakt ijs dat door mijn jongste zus Lisa en mij gemaakt wordt. Binnenkort zullen er ook heerlijke tapas te verkrijgen zijn. In de winter willen we uitpakken met onze winterbaar waar de après-ski beleving centraal zal staan.”, zegt Charlene.

Een droom die werkelijkheid wordt

“Voor papa is het altijd een droom geweest om een horecazaak te openen. Als hij ooit iets zou opstarten was het sowieso de bedoeling om er een echte familiezaak van te maken. Toen het pand waar we nu inzitten vrijkwam, zagen we dit als een unieke kans. We zijn met het gezin rond de tafel gaan zitten en hebben toen met z’n allen gezegd: kom we doen dat gewoon.”

“Wij zijn mensen met een hart voor Geel, we zijn dan ook super blij dat we dit in Geel kunnen doen.”

Horeca minded

“Het is voor ons zeker niet de eerste horeca ervaring. Mijn mama heeft altijd in La Belle gewerkt en ook mijn zus en ik hebben als student al heel wat horeca-ervaring opgedaan. Mijn oudste zus woont op dit moment in Zwitserland. Zij doet voor ons de sociale media en heeft de inrichting van het pand gedaan. Ook mijn eigen vriend Arthur staat mee aan het roer van Bartbaar”, aldus Charlene.

 

Kan je dit jaar niet op vakantie gaan? Kom het ultieme zomergevoel dan beleven in deze toffe zomerbaar in hartje Geel Centrum.

 

Openingsuren Bartbaar:
ma, do-vr, zo 11:00–01:00
di 08:00–01:00
wo Gesloten
za 08:30–01:00

Facebook: https://www.facebook.com/Bartbaar-104888024631470/