Online marketing van A tot Z bij Krachtig Online

U bent hier

Bedrijven oprecht meer geld laten verdienen door online marketing: dát is de drijfveer van Krachtig Online, het online marketingbureau in de Pas te Geel. Klanten worden hier trouwens standaard uitgenodigd voor een potje kickeren op kantoor. Work hard, play hard!

Al 5 jaar Krachtig Online

In 2018 zag Krachtig Online het levenslicht, met Yannick Meeus aan het roer. Dat begon thuis, van waaruit hij al het werk verrichte, maar evolueerde al snel naar een bureau vlakbij. “Hiervoor werkte ik als bedrijfsrevisor en voerde audits uit, maar daar haalde ik geen voldoening uit. De belangrijkste drijfveer voor mij is om bedrijven écht te helpen op een leuke manier, en te zien hoe blij ze daar van worden. Dat maakt mij ook gelukkig en daar haal ik heel veel voldoening uit.”

Het voordeel van zelfstandig zijn? Zelf je uitvalsbasis kiezen!

Yannick Meeus: “Vroeger stond ik vaak in de file naar Antwerpen of Brussel. Het was voor mij dus zeer belangrijk om met Krachtig Online vlakbij huis te zitten. Ik heb ondertussen ook drie kinderen, en die puzzel is makkelijker te leggen als je geen uren in de auto verslijt. Ondertussen ben ik ook al lang geen eenmanszaak meer, maar heb ik het geluk om met een team van acht gedreven mensen samen te werken.” Maar Yannick blijft nuchter en met zijn twee voeten op de grond. “Hoe ik de toekomst van Krachtig Online verder zie? We zien onszelf verder groeien, en als het kan ooit naar een groter pand verhuizen. Maar dat is toekomstmuziek. Stap voor stap!”

Ben jij geïnteresseerd in de diensten van Krachtig Online om jouw bedrijf te laten groeien?
Plan hier een afspraak in op kantoor bij Krachtig Online of kies voor een online Zoom call. Zaakvoerder Yannick Meeus maakt graag tijd om jouw mogelijkheden samen te bekijken!

Adres:
Pas 128, 2440 Geel

Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube