NRG Fitness: het fitnesscentrum dat je in beweging zet én houdt!

U bent hier

 

2017 loopt stilaan ten einde, een nieuw jaar staat voor de deur. Voor velen het ideale moment om even terug te blikken en een waslijst aan goede voornemens te maken. Staat sporten ook op jouw to-do lijstje in 2018, maar kan je wat extra hulp gebruiken om gemotiveerd te blijven? Dan zit je goed bij NRG Fitness, de gloednieuwe fitnesszaak op de Geelse Pas.


Edwin Dupont, clubmanager NRG Geel

“Met het nieuwe jaar in zicht sluiten vele mensen een jaarabonnement af bij een fitnesszaak om enkele maanden later hun sportzak terug aan de wilgen te hangen”, vertelt Edwin Dupont, clubmanager bij NRG Geel. “Bij NRG willen we deze situatie voorkomen door onze leden blijvend te motiveren aan de hand van een uniek concept. Dit concept bestaat uit betaalbare fitness in een leuke, gezellige omgeving met een professionele opstart én opvolging door coaches. Wij bieden onze leden ondersteuning aan de hand van goede basisschema’s(*), zodat zij enerzijds hun lichaam beter leren kennen en anderzijds plezier beleven bij het behalen van hun doelstellingen. Daarnaast zorgen onze mensen voor opvolging en hulp in de zaal. Ben je een tijdje niet komen trainen, dan nemen wij telefonisch contact met jou op om een nieuwe afspraak te maken. Zo wordt jouw fitnessabonnement zeker en vast nuttig besteed.”

*bij keuze voor een all-in abonnement wordt dit aangevuld met een persoonlijk beweegplan dat wordt samengesteld na het afleggen van diverse testen, zoals een cardiotest en bloed- suiker- en lenigheidsmeting.

Ultramoderne toestellen

Of je nu je conditie wil verbeteren, je spieren wil versterken of extra kracht wil kweken, bij NRG Fitness kan iedereen zeven dagen op zeven terecht of je nu 15, 30 of 80 jaar bent, een beginner of die hard sporter. “Onze fitness is uitgerust met de nieuwste toestellen van MATRIX. Zo beschikken onze cardiotoestellen bijvoorbeeld over een eigen TV-scherm, waardoor je tijdens het sporten niets hoeft te missen van je favoriete serie en dus geen reden meer hebt om thuis te blijven. Bovendien zijn onze toestellen bijzonder gebruiksvriendelijk en compatibel met je smartphone, smartwatch/sportband en kan je je eenmalig registreren op de machines, waarna je je sportresultaten in je mailbox krijgt. Naast een ruim aanbod aan cardio-, spierversterkende- en krachttoestellen bieden we ook verschillende groepslessen aan. Dit gaat van spinning, yoga en BBB tot een halfuurtje buik- en beenspieroefeningen tijdens de lessen crunch & butt. Zumba, pilates en NRG workout zullen het groepslessenrooster na nieuwjaar vervolledigen.”

Familiale sfeer

NRG Fitness staat niet alleen bekend voor haar ondersteuning op maat en ultramoderne toestellen, ook de familiale en aangename sfeer die er heerst is opvallend. Zo kan je bijvoorbeeld na het sporten even tot rust komen in de gezellige NRG lounge bij een heerlijk drankje of kan je je belonen met een bezoekje aan de sauna. “Zowel in onze dames- als herenkleedkamer kan je tot rust komen in een combisauna, waarin zowel infraroodstralers als een saunakachel zijn geplaatst. Dit is ideaal voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen en heerlijk om in te ontspannen of ontgiften. Daarnaast organiseren we ook op regelmatige tijdstippen evenementen in de club om onze leden en coaches dichter bij elkaar te brengen. Zo vond er begin december nog een sinterklaasbrunch plaats waar onze leden zich gratis voor konden inschrijven en staan er naar de toekomst toe nog diverse grote en kleine events op het programma. Onze leden zich welkom doen voelen in onze club en hen blijvend motiveren, dat is ons hoofddoel”, besluit Edwin.

In 2018 de sportieve kant op? Dan is NRG Fitness aan Pas 105 zeker een aanrader. Een bepaalde vraag of wens je meer informatie over de opvolging? De NRG medewerkers helpen jou met plezier verder.