Nieuw kleedje voor Glammer Fashion

U bent hier

Op 16 en 17 augustus opende de vernieuwde winkel van Glammer de deuren. De herfstcollectie ligt te fonkelen in een totaal nieuw interieur, én bovendien op een nieuw adres. De uitbaters kozen voor een ander pand in de Nieuwstraat, dichter bij de Markt.

Als het leuk is, vliegt de tijd. Dat moet ook het team achter Glammer gedacht hebben. In bijna tien jaar tijd werd de boutiek een vaste waarde in de Geelse Nieuwstraat. Tijd voor een nieuw jasje: de winkel opende pas de deuren met een volledig nieuw interieurconcept. Het oogt bijzonder hedendaags en fris, net als de collecties van Glammer zelf. Een combinatie van strak zwart met warme houttoetsen biedt de klant een moderne winkelbeleving.

Zachtgeprijsde trends

“Glammer is intussen gekend voor de laatste modetrends aan zachte prijsjes. Als iemand in Hollywood een nieuwe hype lanceert, springt Glammer op de boot”, vertelt de eigenares. Bij Glammer komt een breed publiek aan zijn trekken. Er hangen zowel mooie combinaties voor gelegenheden als voor alledag. Wekelijks komen er nieuwe kledingstukken binnen. Het loont dus de moeite om regelmatig een kijkje te gaan nemen. Het kleurenpallet van deze herfst is bijzonder warm met roestkleuren, brique en camel. Zwart blijft een goede basis en werkt altijd in combinatie met de talloze prints in de winkel. Je kan je outfit trouwens ook afwerken met de juiste schoenen en accessoires.

Vast verkoopsteam

Bij Glammer hoef je niet zelf op goed geluk stukken te combineren. Verkoopsters Veronique en Marleen – intussen al jarenlang een sterk duo bij Glammer – helpen klanten graag in hun zoektocht naar het perfecte ensemble. In service wil Glammer uitblinken, en de trouwe klantenbasis bevestigt dat dit recept werkt. Bij Glammer vind je onder andere Vero Moda, een merk dat de meest uiteenlopende dames kan bekoren. Dankzij een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding is het een topper bij Glammer. Ook Sisters Point en Studio-It, beiden met veel kleedjes en toffe prints, zijn vaste waarden.

Ruime keuze broeken

Zeer prominent in de winkel is de tafel met broeken, met een ruimte keuze in allerlei kleuren en modellen. Verkies je een hoge of lage taille, een skinny jeans of een lossere? Bij Glammer vind je altijd een broek die je past.

Verrassing!

De eigenaars van Glammers zijn heel gepassioneerd met hun werk bezig. Ook in Lommel en Mol is er een winkel. En het leegstaande pand van de oude Glammer deed het weer kriebelen. Daarom werkten ze een totaal nieuw concept uit, dat in de loop van september boven de doopvont zal gehouden worden. Een klein tipje van de sluier? Onze jeugd zal er dolenthousiast van worden!