Neckermann.com opent winkel in Geel

U bent hier

Sinds eind juli kan je in de winkelstraat van Geel de online winkel van Neckermann.com binnenwandelen.

De Nederlandse keten, die vroeger vooral bekend stond om hun postordercatalogus, is één van de grote spelers in het online shoppen. Door de fysieke winkel te openen komen ze tegemoet aan de vraag naar kijk-en servicewinkels.

Heb je iets online gezien, maar wil je het liever eerst in het echt ervaren voordat je het aankoopt? Of kocht je al een product via de website, en heb je hier een vraag over? In de winkel in Geel kan je terecht met al je vragen. Dominique, Katja en Isabelle staan je met de glimlach te woord.

Ruim assortiment

Bij Neckermann vind je een zeer ruim assortiment: van huishouden tot sportartikelen, van verzorgingsproducten tot dierenvoeding. Bovendien verandert het aanbod in de winkel regelmatig. De winkel is heel overzichtelijk ingericht. Je vindt er een ruime selectie van het online aanbod, en het personeel helpt je om de juiste keuze te maken. Vind je iets uit de online shop dat niet voorradig is in de winkel, dan kan het in de winkel of gewoon bij je thuis laten leveren. En dat allemaal aan dezelfde scherpe prijzen als de webshop.

Winkelstraat Geel

Geel is de vierde Belgische winkel van Neckermann.com ze kozen voor de centrale ligging van de stad, en ook de keuze van de Nieuwstraat was geen toeval. “Het is een goede winkelstaat”, vertelt Katja. “Iedereen wandelt hier spontaan binnen, en de mensen zijn fantastisch”.

Crazy Mondays

Op maandag pakt Neckermann.com tussen 16u en 18u uit met spectaculaire acties in de winkel. Spring er zeker even binnen voor sluitingstijd, want dan vallen er mooie kortingen te rapen