Mooie en betaalbare damesmode in La Femme Unique

U bent hier

Begin februari opende La Femme Unique feestelijk de deuren. De jonge zaakvoerster, Femke Voets, biedt er mooie en betaalbare dameskleding aan.

In Nieuwstraat 91 is sinds kort een knus winkeltje gevestigd voor damesmode. In september 2017 besloot Femke dat ze een kledingswinkel voor dames wilde opstarten. Met de steun van haar familie en partner ging ze op zoek naar een geschikt pand. In deze winkel wil ze betaalbare en mooie mode aanbieden voor alle maten. Door haar ervaring als jobstudente bij andere kledingzaken, heeft Femke al een goede basis opgebouwd.

Volledige outfits

Voor de kledingstukken haalt Femke inspiratie op kledingbeurzen in Brussel, Parijs en Amsterdam. Elke twee weken zoekt ze nieuwe collecties uit. Zo volgt La Femme Unique de trends op de voet, en wisselt ze sneller dan de klassieke kledingzaken van assortiment. Het aanbod bestaat niet alleen uit kledij. Je vindt er ook schoenen en accessoires. Om een volledige outfit te scoren, ben je hier dus op het juiste adres.

Volgers en vind-ik-leuks

Niet alleen in de Nieuwstraat, maar ook op Facebook bruist het rond La Femme Unique. Femke beseft dat werkende mensen niet altijd voor 18u in de winkel raken. Daarom post ze foto’s van de hele collectie op haar pagina. Zie je hier iets dat je bevalt maar geraak je niet in de winkel?  Plaats dan gewoon een bestelling via Facebook.

Valentijnsactie en Late Night Shopping

In haar eerste maand organiseert Femke al twee acties. Via de Facebookpagina van La Femme Unique maak je kans op een waardebon van 40 euro. De winnaar wordt bekendgemaakt op 14 februari. Ideaal om nog snel een nieuwe outfit te scoren voor jouw Valentijnsdate. Op 23 februari kan je tot 21u binnen springen voor een Late Night Shopping. Zo wil Femke iedereen de kans geven om haar winkel te bezoeken.

Ben jij benieuwd naar deze verfrissende kledingwinkel? Ga dan langs in La Femme Unique, Nieuwstraat 91 te Geel. De winkel is open van 09.30u tot 18u op dinsdag tot en met zaterdag en op maandag van 12u tot 18u.