Mini & More: trendy kapsalon voor kinderen & heren op Pas

U bent hier

 

Op maandag 10 juli opende Kelly Peeters de deuren van haar gloednieuw kapsalon Mini & More op de Pas. Geen kapsalon voor dames, wel eentje waar kinderen en heren centraal staan.

“Rond de kerkentoren vind je vandaag de dag al heel wat kapsalons voor vrouwen”, vertelt zaakvoerster Kelly Peeters. “Kinderen en mannen kunnen meestal ook in deze zaken terecht, maar moeten vaak wachten vooraleer het hun beurt is. Het kleuren, knippen en brushen van dameskapsels neemt immers al snel tamelijk wat tijd in beslag. En laat ‘wachten’ nu net datgene zijn wat zowel kids als heren niet graag doen.”

Zonder afspraak

Mini & More biedt hiervoor het perfecte alternatief. “In mijn kapsalon gaat alle aandacht voluit naar kinderen en mannen. Wij nemen de nodige tijd om de perfecte, trendy snit te creëren, zonder lange wachttijden. Bovendien werken we niet op afspraak, zodat iedereen tijdens de openingsuren kan langskomen wanneer het hem/haar past.”

Fun voor groot en klein

Ook het interieur van de zaak werd bewust gekozen. “Het pand werd kindvriendelijk ingericht met animatie voor groot en klein”, gaat Kelly verder. “Zo kunnen de allerkleinsten zich tijdens het wachten eventjes uitleven in de speelhoek, terwijl de iets grotere kinderen zich kunnen bezighouden met de Wii. Ook de nodige kinderstoeltjes zijn aanwezig voor de jongste telgjes, inclusief een TV die zorgt voor de nodige afleiding tijdens het knippen. Zelfs voor het allereerste snitje ben je bij Mini & More aan het juiste adres.”

Voor haren en baarden

Van het knippen en blazen van haren tot het realiseren van het ideale communiekapsel en het scheren van baarden, alles is mogelijk. “Om volledig mee te blijven met de laatste trends, volg ik geregeld cursussen. Bovendien heb ik ook al verschillende jaren ervaring achter de rug bij een kapperszaak in de buurt.” De komende weken wordt er nog verder gewerkt aan de visibiliteit van de zaak. In de nabije toekomst wordt de vitrine ook themagericht – bv. n.a.v. Halloween, Kerstmis en Sinterklaas - aangekleed. Zo zal Mini & More binnenkort nog harder schitteren in het straatbeeld.

Mannen en ouders: breng een bezoekje aan kapsalon Mini & More, Pas 25 te Geel. Van maandag t.e.m. vrijdag geopend van 9u tot 17u30. Op zaterdag van 8u tot 14u. Gesloten op donderdag en zondag.