Met Belgerinkel naar de Winkel: doe mee en win

U bent hier

 

Met de fiets boodschappen doen: gezond, ideaal voor de lokale economie, het milieu én je portemonnee. Om mensen een extra boost te geven om meer met de fiets of te voet te gaan winkelen, is er jaarlijks de campagne ‘Met belgerinkel naar de winkel’ een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en de Gezinsbond. En ook onze stad doet dit jaar weer mee!

Mooie prijzen te winnen

Nationaal

Op zaterdag 30 april werd het officiële startschot gegeven van de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Kom je tussen nu en 4 juni 2016 met de fiets of te voet naar een deelnemende handelaar, dan word je beloond met een Belgerinkel-lot, voorzien van een unieke code. Deze code kan je vervolgens registreren via de website tombola.belgerinkel.be waarna je binnen de 24u kans maakt op een Belgerinkel-prijs uit de nationale prijzenpot. Je kan je code een dag, een week of zelfs nog langer na ontvangst registreren. Maar na zondag 5 juni 2016 wordt de registratie afgesloten. Heb je meerdere loten in je bezit? Je kan ze op één dag registreren of spreiden over meerdere dagen om zo kans te maken op verschillende prijzen. De hoofdprijs bedraagt een damesfiets van Minerva, uitgerust met 7 versnellingen. Een geïntegreerd achterlicht en reflecterende stickers zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid. 

Lokaal

Wil je ook kans maken op een mooie prijs uit de lokale prijzenpot? Dan kan je je lotje, al dan niet na online registratie, deponeren in een Belgerinkel-box. De boxen staan verdeeld op de Dienst Toerisme, het onthaal in het Stadhuis, de Dienst Lokale Economie en Werk en in de Geelse bibliotheek. Enkel de lotjes die in de Belgerinkel-boxen zitten, nemen deel aan de lokale prijzenpot en maken zo kans op één van de 10 cadeaubonnen van € 50 of een andere leuke prijs van een deelnemende handelaar.

Haal jij je fiets boven? Of zet je liever je beste beentje voor? Met Belgerinkel naar de Winkel: nog tot 4 juni!  

Ontdek hier alvast welke Geelse handelaars deelnemen aan ‘Met belgerinkel naar de winkel’.