Lenteopendeurweekend met Geelse autoshow

U bent hier

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen

De lente staat weer voor de deur! Kan je ook niet wachten om je kleding- en schoenenkast een totale make-over te geven? Dan hebben wij goed nieuws! Kom naar het shoppingweekend op 1 en 2 april in Geel Centrum en ontdek de leukste modetrends voor het nieuwe seizoen! Op zondag zijn de winkels extra geopend van 13u00 tot 18u00. 

Even genoeg gewinkeld? Dan kan je uitblazen bij één van de vele horecazaken in het stadscentrum. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind en kan je op een terrasje gezellig genieten van de eerste zonnestralen.

5 redenen waarom je zeker moet aanwezig zijn tijdens het Lenteshoppingweekend:

 1. Tijdens het shoppingweekend maak je kans op gratis parkeerbeurten en cadeaubonnen van 50 tot 200 euro.
   
 2. Tijdens het shoppingweekend ontdek je de nieuwste trends van het voorjaar.
   
 3. Bezoekers worden extra in de watten gelegd. Zo ontvang je bij verschillende handelaars een lekker drankje en/of hapje.
   
 4. Op zondag kan je gratis bovengronds parkeren.
   
 5. Zowel zaterdag- als zondagnamiddag kan je genieten van heel wat randanimatie, met op zaterdag 1 april ballonclown Huzzy (14u – 17u), karikaturist Maggy Jacqmin (14.30 – 17u30) en Latijns-Amerikaanse muziek door Los Guantanameros (14.30u - 17.30u). Op zondag 2 april tref je in de centrumstraten ballonclown Huzzy (14u – 17u), de Rustende Moeders voor een muzikaal intermezzo (14.30 – 17.30u), een reuzebellenblazer op stelten (14.30 – 17.30) en een optreden van Cheerfactory (15u). Tussen 13u en 18u kan je op de Markt terecht voor een Geelse autoshow. Diverse Geelse garages stellen er de nieuwste modellen voor van Citroën, Renault, Hyundai, Toyota, KIA, Mazda, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volvo en Suzuki. Standhouders van dienst zijn: garage Kenis, garage Kris Verellen, garage Dams, garage Lavrijsen, garage Marc Janssens, garage Laenen, garage Buga, garage Kempenland en garage Van Houdt. Tegelijkertijd zorgt Bar Mobil voor stevige beats en lekkere drankjes. Voor de kinderen wordt er een springkasteel voorzien.

En jij, zet jij de lente stralend in?