La Buena Onda brengt de zomer naar Geel

U bent hier

Tijdens Palmenmarkt komt de zomer traditiegetrouw in zicht. Dit jaar zeker, want met La Buena Onda – wat zoveel betekent als ‘de goede sfeer’ – komt het vakantiegevoel helemaal naar Geel. De pop-up opent tijdens dit kermisweekend de deuren in de Halle op de markt.

‘Glokaal’ vakantiegevoel

De wereldbar, het geesteskind van het Max Kamina, Eveline Kamina en Lore Boven, wil anders zijn dan de andere drankgelegenheden op de Markt.  In een zwoele, zomerse vakantiesfeer kan je er genieten van lekker en biologisch eten en drinken. “Een combinatie van producten uit de streek en duurzame wereldproducten”, weet Lore. “Een ‘glokaal’ aanbod dus, met huisgemaakte sapjes en hapjes zoals nacho’s en tapas”.

Culturele ontmoetingsplaats

De locatie in de Halle – het statige gebouw uit 1894 – vormt de perfecte locatie voor dit concept. De laatste weken werd het interieur volledig opgefrist en passend ingericht. “De ruimte is perfect om ook evenementen, optredens, netwerkevents, workshops en privéfeestjes te organiseren”, vertelt Max. “Maar we willen vooral een hele brede doelgroep aanspreken met ons concept. Het hele idee rond La Buena Onda gaat veel verder dan dat. We willen vooral een culturele ontmoetingsplaats zijn, waar iedereen welkom is.”

Wie wel eens wil proeven van een speciale koffie, lokale bieren, fair trade producten, een eerlijke lunch en … een zuiderse sfeer, moet zeker eens een bezoekje brengen.

La Buena Onda is open vanaf Palmenmarkt tot september, van dinsdag t.e.m. zondag.