Kom op 2 & 3 april gezellig lenteshoppen & genieten van de zon op 1 van onze terrasjes.

U bent hier

Voel jij het ook al kriebelen? De lente én Palmenmarkt staan weer voor de deur! Is je kleding- en schoenkast misschien toe aan een make-over? Kom dan op 2 en 3 april lenteshoppen in Geel Centrum en ontdek als eerste de nieuwste collecties en leukste hebbedingetjes!

Shop en win!

Op 2 en 3 april kan je opnieuw heerlijk lenteshoppen in Geel Centrum. Tijdens het shoppingweekend ontvang je bij elke aankoop van minstens €10 een deelnameticket. Met dit ticket maak je kans op één van de 25 cadeaubonnen ter waarde van €50. Nog niet helemaal overtuigd? Één gelukkige shopper gaat naar huis met een cadeaubon van maar liefst €250. Zou dat niet mooi meegenomen zijn?

Deelnemen kan tot en met 3 april 2022. Je kan je ticket online registreren op www.geelcentrum.be/win of geef het ingevuld af bij een van de deelnemende handelszaken.

Geniet van extra veel winkelgenot!

Op zondag 3 april zijn de winkels in de Nieuwstraat en de Pas extra geopend van 13 tot 18 uur. Ook enkele winkels in de Stationsstraat en Diestseweg zetten de deuren die dag voor je open. Bovendien worden alle bezoekers extra in de watten gelegd door muzikale straatanimatie en met een gratis hapje en/of drankje bij verschillende handelaars! Stoom je klaar voor de lente. Kom shoppen in Geel, het hartje van de Kempen. Uitblazen kan in één van de vele horecazaken op de Markt. Shop till you drop!

Stoom je klaar voor de lente of bereid je voor op de Palmenmarkt van vrijdag 8 tot dinsdag 12 april. Kom shoppen in Geel, het hartje van de Kempen. Uitblazen kan in één van de vele horecazaken op de Markt. Shop till you drop!