Kom naar het Herfst Shopping Weekend op 1 en 2 oktober

U bent hier

 

Ontdek de nieuwste trends van het najaar tijdens de herfstopendeurdagen op zaterdag 1 en zondag 2 oktober

De herfst is in het land! En hoe kan je een nieuw seizoen beter starten dan met een gloednieuwe look? Tijd dus om jouw kleerkast en interieur klaar te stomen voor de herfst. Benieuwd naar de najaarscollectie? Geel Centrum verwelkomt de kleurrijkste periode van het jaar met een gezellig Herfst Shopping Weekend op zaterdag 1 en zondag 2 oktober.

Herfst Shopping Weekend, dat is ...

  • genieten van een hapje en een drankje bij diverse handelaars.
  • extra véél winkelgenot. Op zondag 2 oktober zijn verschillende winkels extra geopend tijdens Sunday Shopday én dat van 13-18u.
  • randanimatie voor groot en klein. Zowel zaterdag als zondag kan je genieten van sfeervolle live muziek in de centrumstraten. Ballonnenclown Magic Huzzie zorgt voor topentertainment voor de kinderen.
  • gratis parkeren: het hele weekend lang gratis bovengronds parkeren, dankzij een traktatie van de centrumhandelaars.
  • bij iedere aankoop van min. tien euro bij één van de Geelse centrumhandelaars kans maken op 10 x 25 parkeerjetons, waarmee je 25 uur gratis kan parkeren.

Gratis proefrit op de Markt

Op zoek naar een nieuwe wagen? KIA Garage Laenen stelt gedurende het ganse Herfst Shopping Weekend vijf wagens tentoon op de Geelse Markt. Een proefritje maken is mogelijk!

Herfstshoppen doe je in Geel, het hartje van de Kempen.