Karline Gravet opent pop-up voor dierenfotografie

U bent hier

Wil je voor Werelddierendag ook leuke foto's van je huisdier? Op zondag 25 september opent fotografe Karline Gravet haar eerste pop-up – een fotostudio voor dieren. “Het is heel inclusief, alle dieren zijn welkom en hun baasjes mogen ook mee op de foto als ze dat wensen”, laat Karline weten. De opbrengst van de pop-up zal naar dierenopvang Het Dierenhuisje gaan - een leuke manier om tegelijk ook een goed doel te steunen dus.

Karline Fotografie

Karline, die in hoofdberoep leerkracht is, schoolde zich vorig jaar om tot fotografe. “Ik reis heel graag en heb vorig jaar van een kennis een camera overgekocht om mee te nemen op reis. Toen ik merkte dat mijn foto's niet zoals in de boekjes waren, wou ik dit opwaarderen. Ik begon me meer en meer met fotografie bezig te houden en besloot een opleiding te volgen in avondschool om er nog beter in te worden.”

Na haar opleiding te hebben afgerond en haar getuigschrift te hebben behaald, begon Karline in bijberoep als fotografe te werken. Momenteel volgt ze ook een opleiding Moment Design, ze fotografeert namelijk niet enkel dieren, maar houdt ook van portretfotografie. In deze opleiding leert ze om mensen zo echt en spontaan mogelijk voor de lens te krijgen. Karline werkt vooral op verplaatsing omdat ze van spontane foto's houdt, maar ze heeft ook een meeneemstudio voor als het minder mooi weer is.

Foto van je huisdier voor Werelddierendag

Op zondag 25 september zorgt Karline voor een veilige ruimte in de Geelse Stationsstraat. Hier kun je op afspraak langs voor leuke foto's van en met je huisdier.

“Een fotoshoot kost € 35, wat behoorlijk toegankelijk is. Hiervoor krijg je drie digitale foto's die ook afgedrukt zullen worden op formaat: 10 cm X 15 cm. Het is de bedoeling om de foto's voor Werelddierendag (4 oktober) in huis te hebben”, vertelt Karline enthousiast.

Alle huisdieren zijn welkom tijdens de pop-up en ook al zijn ze mensenschuw zal Karline haar uiterste best doen ze op hun gemak te stellen.

Opbrengst ten voordele van Het Dierenhuisje

Ga je in Karlines pop-up langs voor een fotoshoot van je huisdier, dan gaat de opbrengst naar Het Dierenhuisje, een Geels opvang- en adoptiecentrum voor katten en boerderijdieren.
Het Dierenhuisje is steeds op zoek naar vrijwilligers of mensen die een huisdier willen adopteren. Voor meer informatie hierover kun je aan hun infostandje terecht dat aanwezig zal zijn op de pop-up.

Wil je ook een leuke foto van of met je huisdier? Maak dan zeker een afspraak bij Karline.

Openingsuren: Op afspraak
Karline Fotografie: Stationsstraat 89, Geel
Tel.: 0498 32 11 99
Website: https://www.karlinefotografie.com/