Kapsalon Hair Queen wordt Arte Bella

U bent hier

Je hebt het misschien al gezien: begin september veranderde kapsalon Hair Queen van naam. Voortaan staat het bekend als Arte Bella. Annelies Pijpops, die het kapsalon in februari 2020 overnam, vertelt: “De meeste klanten hadden niet door dat het kapsalon is overgenomen en daarom besloot ik de naam te veranderen. Ik zie het na corona als een nieuwe start.”

“De Kempen zit in mijn hart”

Voordat Annelies het kapsalon in de Stationsstraat overnam, werkte ze als freelance kapster. Toen ze klein was, droomde ze er al van om kapster te worden en met Arte Bella bouwde ze deze droom verder uit. “De Kempen zit in mijn hart. Toen ik op sociale media zag dat dit kapsalon een nieuwe uitbater zocht, besloot ik het over te nemen. De Stationsstraat is goed gelegen. Er is veel passage en de gratis parking hier vlakbij is ook mooi meegenomen.”

Een huiselijk kapsalon met biologische producten

Bij kapsalon Arte Bella heerst er een huiselijke sfeer. “We zijn een klein kapsalon dat er belang aan hecht dat iedereen er zich goed voelt. Ik ben zelf ook altijd in het kapsalon aanwezig, mensen weten dus steeds wat ze kunnen verwachten.”

Buiten de huiselijke sfeer vindt Annelies de gezondheid van het haar ook heel belangrijk. Daarom werkt ze met natuurlijke producten die zowel goed zijn voor het haar als voor de planeet. Met behulp van deze producten verzorgt ze graag je nieuwe haarsnit, kleuring, balayage of wat je maar wenst!

Openingsuren:
Maandag: 10u - 16u
Dinsdag: 10u - 16u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u - 16u
Vrijdag: 10u - 20u
Zaterdag: 8u - 14u
Zondag: gesloten

Kapsalon: Stationsstraat 133, Geel - Telefoon: 0476 02 40 09 - Website: www.arte-bella.be