Italian Chef heeft de grootste pizza van Geel

U bent hier

Terwijl zowat elke Gelenaar de ogen had gericht op de kermisattracties van Palmenmarkt, verhuisde pizzeria The Italian Chef  van de Pas naar de Werft. Het pand waar voorheen Koek en Ei was gevestigd, werd duchtig onder handen genomen. Op de benedenverdieping werd een nieuwe keuken geïnstalleerd, terwijl boven de verbruikszaal een nieuwe inrichting kreeg.

"We zijn nog een jonge zaak en bestaan nog maar 2 jaar", vertelt zaakvoerder Kaled Charfadi. "Maar we waren klaar voor een volgende stap: de verhuis naar een groter pand. Voortaan hebben we naast de take-away ook plaats voor 24 personen. Bij mooi weer kunnen we hier ook een terras buitenzetten en er is heel wat parkeerplaats voor de deur." 

Authentieke Italiaanse keuken

The Italian Chef is een echte pizzeria. Kaled is half-italiaans en dat proef je aan de gerechten. "Vooral aan de afkruiding van de gerechten proef je de authentieke Italiaanse invloed", meent Kaled. "Maar we bakken onze pizza's ook in een echte steenoven en werken met kwaliteitsproducten. We geven wel ook moderne touch aan onze gerechten".

Grootste pizza van Geel

Op het menu staan - naast pizza's en pasta's - ook andere gerechten zoals tapas, bruschetta's, ossobuco en visschotels. En je vindt er ook de grootste pizza van Geel. "Die heeft een diameter van 45 cm. Je kan er met 2 tot 3 personen van eten. Al zijn er soms wel grote eters die hem in hun eentje proberen op te krijgen", lacht Kaled.

Afhaal en gratis levering

Voor wie liever thuis geniet van de gerechten, kan ook bestellen en afhalen of laten leveren. Levering is gratis in Geel vanaf een bedrag van 10 euro. Bestellen kan met de Take-away app of de app van The Italian Chef zelf, te vinden in de Google Play store of de App store.

The Italian Chef aan de Kameinestraat 8 in Geel is 7 dagen op 7 open. Meer info op www.theitalianchef.be

Tip: volg The Italian Chef ook via hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven van leuke acties!