Interview: Krachtig Online - online marketing en websites

U bent hier

Krachtig online wil de Geelse handelaars online ondersteunen. Het bureau dat zich op de Pas bevindt, focust zich op 3 takken: online marketing, het ontwikkelen van websites en het maken van bedrijfsvideo’s. We gingen langs voor een interview met Yannick, de zaakvoerder van Krachtig Online.

Wie zijn jullie klanten?

Qua online marketing ligt onze focus vooral op de iets grotere kmo’s die een eigen showroom hebben. We slagen er immers vrij vlot in om massaal de juiste klanten een afspraak te laten maken in de toonzaal. Zo hebben bijvoorbeeld Peeters Interieur te Meerhout en CTM Motorhomes te Berlaar hun aantal bezoekers op nauwelijks 1 jaar tijd al verdubbeld! Verder hebben wij zeer veel bouwgerelateerde bedrijven die klant zijn bij ons zoals: Parket Swaegers, Boonen Interieur, AED Geuens, TNS Construct, JKH Woningbouw, Y-Tech etc.

Qua webdesign targeten we vooral op lokale ondernemers. Zo maakten we een nieuwe website voor Multituin (gelegen te Geel) die door Kanaal Z meteen verkozen werd tot beste voor hun sector! Daarnaast mochten we ook voor de bekende Geelse ondernemer Dolf Borré een splinternieuwe webshop bouwen, een fikse omzetstijging was hiervan al snel een leuk gevolg.

Ondertussen hebben we in samenwerking met de Stad Geel de website www.geelwinkelthier.be ontwikkelt. Hierna kwam er ook vraag vanuit Westerlo en Heist-Op-Den-Berg voor eenzelfde soort website. Op die manier dragen we met Krachtrig online ons steentje bij voor de lokale ondernemers.

Wat is jullie focus strategie?

In de eerste plaats ligt onze focus steeds op rendement. We analyseren nauwgezet alle cijfers en stemmen op regelmatige basis af met de klant wat de exacte omzetresultaten zijn. Uiteraard is een combinatie van Facebook en Google en tevens marketing en remarketing vaak een zeer winstgevende strategie.

Hoeveel personen werken bij Krachtig Online?

In 2020 hebben wij, ondanks de covid, al 2 mensen kunnen aanwerven. Doordat 90% van onze klanten ons trouw blijven, kunnen we in sneltempo groeien. Winstgevende resultaten gekoppeld aan een zeer directe en transparante service worden enorm geapprecieerd door onze klanten.

Wat zijn jullie verdere doelen?

Recent zijn we lid geworden van Unizo. Ons doel is om de Geelse en lokale ondernemers ondersteunen in hun online verhaal. Zeker in deze tijden is een goede online strategie onmisbaar. Daarnaast zouden we graag opleidingen geven in Facebook en Google om op die manier lokale handel nog verder te stimuleren!

 

Krachtig online

Pas 128 , 2440 Geel
www.krachtigonline.be
https://www.facebook.com/search/top?q=krachtig%20online