Immo Vandamm en Immo VL bundelen hun krachten

U bent hier

Onder het motto ‘samen staan we sterk’ besloten Vic Peeters, Bart Vandamme en Wim Verboven om de handen in elkaar te slaan.

En het gaat trouwens heel snel want sinds 1 september werken ze samen onder het dak van Immo VL op de Pas 96a. “Door onze krachten te bundelen kunnen we onze marktpositie vergroten en onze klanten nog beter bedienen. We merken elke dag opnieuw dat onze visie en onze waarden en normen overeenstemmen. Dat is belangrijk als je goed wil samenwerken”, zegt Wim.

“Ons streefdoel is niet de grootste te zijn, maar wel de beste in de regio.”

Naast Wim en Bart staat Vic Peeters van verzekeringen Peeters ook mee aan het roer. “Vic is een man met veel ervaring en een uitstekend klankbord, hij weet precies hoe de markt in elkaar zit”, zegt Wim. Ook Sofie, de vrouw van Bart is enthousiast over de nieuwe samenwerking en voelt zich thuis in haar nieuw kantoor op de Pas.

De klanten van Vandamm vinden goed hun weg naar de nieuwe locatie. “Achter het gebouw waar we nu zitten is er een ruime parking voorzien, we blijven dus vlot bereikbaar”, zegt Bart Vandamme.

Vic, Bart en Wim kijken de toekomst als partners positief tegemoet en zijn er van overtuigd dat niet alleen hun klanten maar ook de Gelenaars hier beter van zullen worden.