Hij komt, hij komt...: daar is de Sint!

U bent hier

Zie ginds komt de (stoom)trein uit Antwerpen weer aan! De Sint en zijn pieten komen op zaterdag 18 november aan in het station van Geel. Van hieruit wandelen ze richting de Markt, waar een groots kinderfeest zal losbarsten. Kom je mee feesten?

Programma
13u45: Aankomst station
14u15: Optocht naar de Markt
14u45: Aankomst Markt
15u00: Reuze kinderfeest met de Knetter Kidsband

Wat valt er nog allemaal te beleven?

Sinterklaasmusical
Tijdens het sinterklaasweekend op zaterdag 18 en zondag 19 november organiseert People On Stage een interactieve Sinterklaasmusical '(g)een brief voor de Sint', een spannende voorstelling voor zowel jong als oud! Je kan hier ook iets drinken in het Sintcafé dat doorlopend geopend is op zaterdag van 13u30u tot 20u en op zondag van 13u30 tot 18u30. Kijk voor alle info en prijzen hier!

Zoektocht in de centrumstraten
Van zaterdag 18 november tot en met zondag 3 december kan je in de etalages in Geel Centrum 17 winkelpietjes met een letter vinden. Opgelet, want er zijn ook drie foppieten zonder letter! Heb je alle letters gevonden tijdens de zoektocht? Vul ze in op het invulformulier en vorm een naam. Vergeet zeker niet om ook je eigen gegevens in te vullen. 

Drop het invulformulier voor 3 december 2023 in de brievenbus van Toerisme Geel (Markt 1, brievenbus aan de achterkant van het gebouw) en maak kans op een leuke prijs!