Het perfecte geschenk met meerwaarde vind je bij Kaliber

U bent hier

Sinds kort is de Geelse Nieuwstraat een pop-up rijker. Maatwerkbedrijf Kaliber opende in het voormalige pand van Woonkunst - net naast de inrit van de centrumparking - een tijdelijke winkel. Nog tot het einde van het jaar kan je er terecht voor tal van geschenkboxen met een sociale twist. Ze worden namelijk ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het maatwerkbedrijf Kaliber uit Herentals stelt 185 mensen met arbeidsbeperking tewerk. Naast opdrachten voor verschillende bedrijven, ontwikkelden ze verschillende cadeauboxen. De opbrengst van de geschenkdozen vloeit terug naar het sociale tewerkstellingsproject.

7 themaboxen

"We hebben boxen in 7 verschillende thema's", legt commercieel verantwoordelijke Dirk Mertens uit. "Elke box begint met de letter 'Z'. Zo zitten er in de Zuiderse box pasta's en wijnen uit Italië en Spanje. De Zoete box bevat onder meer chocolade en snoepgoed en in de Zuiver-box vind je allerhande fairtradeproducten. Elk van de 7 themaboxen is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten met een prijsklasse van 15 tot 50 euro. Er is voor elk wat wils!"

Toplocatie in de Nieuwstraat

Kaliber baat sinds vorig jaar een pop-up uit in Herentals en koos nu voor Geel als tweede locatie. "We hebben wel een band met Geel", weet Dirk Mertens. "Heel wat van onze medewerkers komen uit Geel, net zoals onze algemeen directeur Wim Dewindt. Geel is dus heel kortbij voor ons."

"Daarnaast bevindt onze pop-up in de Nieuwstraat zich op een absolute topligging. De nabijheid van de centrumparking is zeker een grote troef", gaat Dirk Mertens verder. "Ook de samenwerking met de eigenaar van het pand loopt prima".

De pop-up van Kaliber in de Nieuwstraat 39 in Geel is nog dagelijks geopend tot en met 31 december 2019. Het volledige aanbod kan je ook online bekijken op www.kalibershop.be