Het Geels Gazetteke breidt uit: groter pand met ruimte voor pop-ups en tentoonstellingen

U bent hier

Eind vorig jaar verhuisde Het Geels Gazetteke naar een nieuw pand in de Nieuwstraat. “De nieuwe winkel bevindt zich in dezelfde straat als de vorige, we verhuisden namelijk van nummer 32 naar nummer 25,” vertelt Pieter Lavrysen, zaakvoerder van Het Geels Gazetteke. “De reden voor de verhuis is dat we ons assortiment wilden uitbreiden en het vorig pand hiervoor te klein was”.

Groter pand

In hun nieuwe ruimte heeft Het Geels Gazetteke 350 m² ter beschikking staan, deze ruimte is bijna zes keer groter dan de vorige. Pieter vertelt: “We hebben nu meer dan genoeg plaats om alles uit te stallen en ons aanbod te verbreden. En onze klanten hebben ook meer ruimte om te winkelen, wat in coronatijden ook heel belangrijk is”.

Ruim assortiment

Nu Het Geels Gazetteke over een groter pand beschikt, hebben ze hun assortiment flink uitgebreid. Je vindt er nu ook een ruime keuze aan wenskaarten, speelgoed, gadgets, snoep en andere leuke cadeautjes. Pieter is heel tevreden met het huidig assortiment: “Uiteraard blijven we ons aanbod aan tijdschriften, kranten, krasloten, etc. behouden, maar we testen ook graag nieuwe artikelen uit. We willen meegaan met de tijd”.

Extra ruimte voor pop-ups en tentoonstellingen

Iets unieks aan Het Geels Gazetteke is dat je achteraan de winkel een ruimte van 150 m² vindt die ter beschikking staat voor tijdelijke winkels en tentoonstellingen. Zo vond je hier in december al een tijdelijke kerstwinkel, maar ook De Goedzak – een verpakkingsvrije voedingswinkel – zal hier tijdelijk haar deuren openen.

“Mensen die met het idee spelen om een zaak te starten kunnen dit eerst bij ons gedurende een paar maanden uittesten in de vorm van een pop-up store. Maar ook kunstenaars die hun werk willen tentoonstellen zijn welkom. Alles is mogelijk – we hebben de ruimte en willen deze ook benutten.” vertelt Pieter enthousiast. Vooraan in de winkel vind je ook twee etalages; één voor Het Geels Gazetteke en één die gebruikt wordt voor de tijdelijke pop-up(s) en tentoonstellingen.

Ben jij ook benieuwd naar dit breder assortiment? Of wil je graag een tijdelijk winkeltje uitproberen? Ga dan zeker eens langs bij Het Geels Gazetteke.

Openingsuren:
Maandag: 7u30 - 13u en 13u30 - 18u
Dinsdag: 7u30 - 13u en 13u30 - 18u
Woensdag: 7u30 - 13u en 13u30 - 18u
Donderdag: 7u30 - 13u en 13u30 - 18u
Vrijdag: 7u30 - 13u en 13u30 - 18u
Zaterdag: 8u -18u
Zondag: gesloten

Winkel: Nieuwstraat 25, Geel - Telefoon: 014 58 92 15 - Website: www.geelsgazetteke.be - Facebook: @geelsgazetteke

Het Geels Gazetteke breidt uit: groter pand met ruimte voor pop-ups en tentoonstellingen | Geel Centrum

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.