Halloweenshoppen: gezellig griezelen in Geel Centrum op vrijdag 25 oktober

U bent hier

De griezeligste periode van het jaar is opnieuw aangebroken! Op vrijdag 25 oktober staat Geel Centrum volledig in het teken van Halloween

Streekproducten- en ambachtenmarkt 

Van 17u tot 21u kan je terecht op de Halloween streekproducten- en ambachtenmarkt. Diverse verklede standhouders stellen op de Markt hun lekkere producten voor, geven demonstraties van de ambacht die ze beheersen of organiseren workshops. Verwacht je aan enkele lokale bierbrouwers, bakkers, beenhouwers en landbouwers. Proef er verfrissende biertjes, verrassend brood, heerlijke vleesbereidingen, melkproducten en biologische groenten en fruit. Ook enkele Geelse imkers tekenen present met honing, koninginnenbrei en andere afgeleide honingproducten. Een houtdraaier toont zijn ambacht, je maakt kennis met glaskunst, juwelen, breigaren en je ziet een mandenvlechter aan het werk.

Lekker lang shoppen

Bovendien kan je op vrijdag 25 oktober superlang shoppen! De Geelse centrumhandelaars zetten hun deuren extra voor jou open van 18u tot 21u. Daarnaast maak je bij iedere aankoop kans op een mand met heerlijke streekproducten. Vul je deelnameformulier in en steek het in de urne aan de photobooth op de Markt.

Spectaculaire vuuracts

Leerlingen van de Kunst- en Muziekacademie, People on Stage en Cheerfactory doen er alles aan om jou een huiveringwekkende Halloween-ervaring te bezorgen. Grote en kleine griezels trekken door de winkelstraten. Onder meer Clown Whispers, het Pompoenmannetje, The Gost, Le Fou avec le Feu, Dokter Bibber, Furious Fauns, Ottfriedt en Odil, Mister Steampunk & his firebooth jagen je de stuipen op het lijf. Geniet van verschillende spectaculaire vuuracts tussen 18u30u en 20u30 of verwarm je aan een gratis soepje bij De Passage.

Have a spooktacular Halloween!

Blijf op de hoogte van het evenement. Laat hier weten of je komt.