Halloween in Geel

U bent hier

 

Halloween avondshopping en streekproductenmarkt

Met sfeervolle animatie, gratis soep en wedstrijd

Op vrijdag 28 oktober staat Geel Centrum volledig in het teken van Halloween. Zak tussen 17u en 22u af naar het centrum en kom mee griezelen!

Van 17u tot 22u kan je terecht op de halloweenmarkt op de Markt om er kennis te maken met tal van ambachten en streekproducten. Onder meer doodskisten, een heksenketel met pompoensoep, een cheerleadergroep in zombiestijl, aangeklede marktkraampjes en verklede standhouders zorgen er voor de gepaste akelige sfeer. 

Bovendien kan je op vrijdag 28 oktober superlang shoppen! Heel wat Geelse centrumhandelaars zetten hun deuren extra open van 18u tot 21u. Grote en kleine griezels trekken door Nieuwstraat en Pas om je de stuipen op het lijf te jagen. Bijkomend stuurt de muziekacademie enkele leerlingen verkleed op pad om halloweenversjes op te zeggen in de winkels. De winkelstraten worden thematisch aangekleed en er zal ook halloweenmuziek klinken. Bovendien kan je als shopper genieten van een gratis tasje pompoensoep aan de stand aan het Volkshuis (Nieuwstraat) en aan Gateau & zo (Pas). Daarnaast maak je bij iedere aankoop kans op een mand met heerlijke streekproducten. Vul je deelnameformulier in en steek het in de urne aan het podium op de Markt. Om 18u, 19u, 20u en 21u wordt telkens een winnaar getrokken.

Enjoy and… have a spooktacular Halloween! Blijf op de hoogte van het evenement. Laat hier weten of je komt.

Deze handelaars doen mee aan de avondopening op 28/10:

Nieuwstraat: PedicoLolaLizaShoeby, Proximus, Marc VoetenEspritDuvem,Hema, Neckermann.com, Glammer (Catwalk Fashion), Couture ElleJacobs LederwarenUnited BrandsFigliLingerie KrisFerdyVegridDe GustingMode Jona’sOthelloTwoStoreLievens Kleding
 
Pas: Opdebeeck schoenen / X-schoenen / Opdebeeck JuniorGateau&Zo,Bellissimo, Fashion World, Tony's MuziekhuisDe LangeCaramelBroekenhuis,ModernaFoto LutsAxcess Mode, Bella Vita, VanderheydenPicobello2de handje

Stationsstraat: BelliniWijnbar Proeverij
 
Andere: Leonidas / Bon Bon Giorno, Julie’sKolor KaffeeMini Mooi