Hailys opent in de Nieuwstraat

U bent hier

Glammer Fashion in Geel heeft een jonger zusje gekregen: Hailys. In de Nieuwstraat – in het voormalige pand van Glammer - startte zaakvoerster Cindy met een gloednieuw concept. Je vindt er jonge, hippe mode voor jongens en meisjes en voor trendy dames. Na enkele weken kreeg Cindy heel wat positieve reacties. “Een schot in de roos, een boetiek voor tieners!”

Tienerkleding

Recent kreeg Glammer Fashion in Geel een nieuw kleedje én een nieuw adres: de winkel verhuisde naar een pand vooraan in de Nieuwstraat. Toen het oude pand leeg kwam te staan, ging bij Cindy en haar man een lichtje branden. “We hoorden wel vaker van klanten dat tieners niet graag meer in kinderwinkels gingen winkelen. Maar tegelijk was er in Geel amper nog aanbod voor tienerkleding. En zo rijpte het idee voor Hailys.”

Jack&Jones en Only

Hailys is een volledig nieuw concept voor het ondernemende koppel. Ze willen trendy kleding aanbieden aan een zachte prijs, met de nadruk op betaalbaarheid. Zowel jongens als meisjes vinden bij Hailys leuke trends. “Voor de jongens is Jack&Jones een zeer populair merk. Voor de meisjes hebben we onder andere Only Kids, dat kwalitatief en ultrahip is. We hebben ook het merk Hailys, dat zeer betaalbaar is, maar toch met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.” Cindy vult de collectie verder aan met allerhande merken, allen even hip en tof.

Complementair

Ook voor accesoires zit je goed bij Hailys. Een toffe schoen, een tasje en een sjaal? Je kan je outfit hier van top tot teen samenstellen.

Cindy en haar man zetten volop in op ondernemen in Geel, met hart en ziel. “Beide winkels vullen elkaar perfect aan”. Bij Glammer vinden trendgevoelige dames hun gading. Jonge meisjes en jongens kunnen hier niet terecht. Daarom vult Hailys een vacuïm dat er in Geel nog was. De schoolgaande jeugd maakt hier intussen dankbaar gebruik van. In de winkel helpen verkoopsters Annemie en Sarah hun klanten graag verder met de zoektocht naar toffe mode.