Gezond eten en snoepen bij Protein Donkey

U bent hier

Geel Centrum heeft er sinds kort weer een nieuwe handelaar bij. Maak kennis met Protein Donkey, een gezonde zaak waar het hele aanbod volledig proteïnerijk is.

Niet enkel voor fitnessers

Is het een smoothiebar? Is het een koffiebar? Nee, dat is het niet! An opende de zaak samen met haar man in februari en wil een gezonder alternatief bieden voor eten en snoepen. “Ik ben geboren en getogen in Geel. Wij runnen ook een crossfit in Tessenderlo, maar als Gelenaar was het toch ook altijd mijn droom om hier een zaak te openen. Protein Donkey leunt aan bij het publiek waar wij al in vertoeven, dus dat was een logische volgende stap.”

Gezond aanbod

Bij Protein Donkey vind je onder meer proteïne donuts, proteïne shakes, proteïne koffie (van de echte koffieboon!), loaded teas en cafeïnevrije limonades. “Met ons aanbod willen we zeker niet enkel de fitnessers bereiken, maar iedereen die op zoek is naar een gezonde levensstijl. We hopen in de toekomst het snackassortiment nog meer uit te breiden met bijvoorbeeld een brownie of chocolate chip cookie. Ook streven we naar recepten waar nóg minder suiker in zit!

Donkey uit Shrek

“We tekenden ons logo zelf en baseerden ons op het personage Donkey uit de Shrek-films. Er is een scène in de film waar Donkey een hallucinatie heeft in het bos. Hij ziet er wafels, likt eraan en komt erachter dat het een val is. We vinden hem hilarisch, en namen de grappige ezel als inspiratiebron. Want het leven is al serieus genoeg!

Adres
Stationsstraat 95A, Geel​

Facebook
Instagram (meest actief!)