Geniet van de unieke sfeer tijdens Palmemarkt

U bent hier

Palmenmarkt is in 't stad! Elk jaar zorgt de grootste kermis van de Kempen voor een unieke en aangename sfeer in het centrum van Geel. Dé uitgelezen kans om een weekendje Geel te plannen en kermis, shoppen en een etentje mee te pikken.

Van vrijdag 18 tot dinsdag 22 maart ontvangen de foorkramers je met open armen. Doe eens een spelletje bij de kamelenrace, mik je beste shot in de ballenkraam of - voor de durvers - laat je eens hoog de lucht inzwieren.

De ideale uitstap voor jong en oud

Tijdens je bezoek aan de foor kan je gerust even komen uitrusten in de vele horecazaken op en rond de Markt. Voor een verfrissing, een warme opkikker of een lekkere hap. In heel wat zaken vind je een uitgebreide menukaart en heerlijke suggesties, zodat je helemaal opgeladen de kermis kan bezoeken. Ook de Geelse winkels zijn geopend op zaterdag en weekdagen tijdens Palmemarkt. Maak daarom van je weekend een gezinsuitstap waar iedereen plezier aan beleeft!

Centrum en gratis parkings bereikbaar via invalswegen

Gratis bovengronds parkeren is een extra reden om ook tijdens de kermisdagen te komen winkelen! De parkings Werft en Havermarkt zijn ingenomen door de kermiskramen, maar al de andere centrumparkings (Nieuwstraat, Pas, Stationsstraat, Billemonstraat) zijn bereikbaar via de verschillende invalswegen. Ondergronds parkeren in de parking Ecodroom kost overdag slecht € 0,80 per uur, 's avonds parkeer je aan € 0,5 per uur. Het eerste half uur parkeer je gratis! Klik hier voor meer info over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden in Geel.

Redenen genoeg dus, om volgend weekend af te zakken naar Geel Centrum, want daar valt altijd wel wat te beleven!