Geelse ontwerper maakt taartschep voor goed doel

U bent hier

 

De Geelse ontwerper Leo Aerts van Alinea Interieurarchitectuur heeft een uniek ontwerp gemaakt: de Sweet Caroline taartschep. Deze werd genoemd naar zijn echtgenote, die enorm kon genieten van een lekker stukje taart. “Helaas is Caroline eind 2021 overleden na een ongelijke strijd tegen een agressieve kanker. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen om deze ziekte te overwinnen, zetten wij graag verder zodat deze ziekte in de toekomst overwonnen kan worden“, vertelt Leo. De opbrengst van iedere verkochte taartschep gaat daarom integraal naar Kom op Tegen Kanker.

Alinea interieurarchitectuur

Alinea werd in 1983 opgericht dankzij Leo's passie voor interieur en design. Hun stukken worden gemaakt door vakmensen die veel aandacht besteden aan details.

“Wij hechten veel belang aan duurzaamheid en werken daarom uitsluitend met natuurlijke en karaktervolle materialen zoals hout, glas, inox en marmer. Onze ontwerpen zijn tijdloos, sober en functioneel met als doel om van generatie op generatie te worden doorgegeven”, vertelt Leo.

Sweet Caroline

De taartschep Sweet Caroline staat symbool voor gezellig samenzijn en genieten van feestelijke momenten. Leo beschrijft het als een uniek object om te koesteren of om aan dierbaren cadeau te geven.

De actie loopt nog tot en met 24 december en de opbrengst van iedere verkochte taartschep gaat volledig naar Kom op Tegen Kanker. De taartschep kost 89,00 EUR en is gemaakt in gepolijst inox.

Openingsuren:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13u – 18u
Woensdag: 13u – 18u
Donderdag: 13u – 18u
Vrijdag: 13u – 18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag:  Gesloten

Alinea: Stationsstraat 169, Geel
Website: https://www.alinea.be/
Facebook: https://www.facebook.com/alineainterieurarchitectuur/