Geelse lasser opent foodbar aan postpaadjes

U bent hier

 

Op zaterdag 8 juli opende Serge Vandecruys de deuren van zijn gloednieuwe foodbar El Sendero aan de Geelse postpaadjes. Het concept: drinken, fingerfood en tuinplezier voor groot en klein.

Wanneer dromen werkelijkheid worden

“Jarenlang heb ik een lasbedrijf gehad”, vertelt zaakvoerder Serge Vandecruys. “Toch heb ik er altijd al van gedroomd om ooit een horecazaak te openen. Vandaag is die droom eindelijk werkelijkheid geworden. Ik kijk er al naar uit om samen met mijn ervaren personeel klanten gelukkig te maken.”

Serge gaf zijn zaak de naam El Sendero, wat in het Spaans ‘paadje’ betekent. De naam verwijst zo naar de postpaadjes, de trage verbinding tussen centrumparking Nieuwstraat en Markt of Kollegestraat, waaraan de zaak gelegen is.

Ruime tuin

“Onze grootste troef is onze ruime, prachtige tuin, wat een uniek gegeven is in de buurt”, gaat Serge Vandecruys verder. “Terwijl ouders of grootouders genieten van een heerlijk glaasje op ons terras, kunnen (klein)kinderen zich uitleven op ons groot grasveld. Voeg daar binnenkort een speeltuig aan toe en het wordt nog veel plezanter. Bovendien willen we in de toekomst ook af en toe tuinconcertjes geven.”

Hapjes en drankjes

Bij El Sendero kan je niet enkel terecht om je dorst te lessen, ook voor heerlijke fingerfood ben je er aan het juiste adres. “Op onze kaart – deze is binnenkort beschikbaar - vind je een achttal gerechtjes die de hele dag door verkrijgbaar zijn, gaande van Spaanse hesp, een tapasschotel en balletjes in tomatensaus, tot ribbetjes en pens met brood. Een brasserie zijn we niet. Een moderne foodbar waar een aangenaam cafégevoel heerst, daarentegen wel.”

Of je nu 5, 30 of 60+ bent, bij El Sendero is iedereen meer dan welkom. “Op maandag zijn we geopend vanaf ’s middags, op dinsdag en zaterdag vanaf 8u. Alle andere dagen kan je ons een bezoekje brengen vanaf 10u.” Serge en zijn team staan klaar om jou met open armen te ontvangen.

Breng een bezoekje aan El Sendero, Markt 48 te Geel.