Flexibiliteit staat centraal bij SER-TECH Cleaning

U bent hier

Aan het begin van de Stationsstraat vind je vanaf heden SER-TECH Cleaning terug. Bedrijven en handelaars kunnen hier bij Sofie en Edwin terecht voor hun algemene, maar ook meer specifieke reinigingswerken.

SER-TECH Industrial bestaat al vele jaren en breidt zich nu uit met de tak SER-TECH Cleaning. Het bedrijf was al actief in het industrieel onderhoud in fabrieken, maar door de grote vraag van klanten breiden ze nu ook uit naar het poetsen van bureau’s. Hiervoor kwamen Edwin en Sofie samen. Edwin leidt al 16 jaar het bedrijf SER-TECH Industrial en Sofie startte daarvoor al met een onderneming gespecialiseerd in de schoonmaak bij bedrijven en handelaars. Edwin vertelt: “er zijn heel wat raakvlakken tussen industrieel onderhoud en professionele schoonmaak, maar toch ook heel wat verschillen.” Een perfecte samenwerking dus!

Flexibiliteit, opleiding en opvolging

Flexibiliteit, opleiding en opvolging, dat is waar SER-TECH voor staat. Ze proberen de wensen van de klanten altijd zo goed en zo snel mogelijk te verwezenlijken. “En daarvoor moeten we soms serieuze stunten uithalen” vertelt Sofie. Het contact met de werknemers en klanten is voor hen prioriteit.

Persoonlijk contact met de werknemers

Edwin en Sofie kozen dan ook voor Geel omwille van de goede ligging. SER-TECH werkt op dit moment vooral in Vlaams-Brabant en centraal Limburg. Edwin wil het bedrijf uitbreiden naar de Kempen en Noord-Limburg. Een kantoor in Geel lag daarom voor de hand. “Persoonlijk contact met werknemers is heel belangrijk. Omdat we meer richting regio Kempen trekken, zullen onze werknemers ook van deze regio zijn. Daarom moeten we een uithangbord in deze regio hebben.” Dat persoonlijk contact belangrijk is, valt op in alles wat ze doen. Zowel Edwin en Sofie zijn nieuw in Geel, maar willen er alles aan doen om iedereen te leren kennen. 

Wilt u meer te weten komen over deze firma? Surf dan naar hun website www.ser-tech.be of bezoek hen op Facebook of Instagram.