Fit, slank en gezond bij ’t AfslankHuys

U bent hier

Geel heeft er sinds enkele maanden weer een leuk adresje bij voor healthfreaks! Op 8 januari 2018 opende ’t AfslankHuys haar 20ste filiaal in de Stationsstraat en kende hier meteen een groot succes.

’t AfslankHuys is geen doorsnee fitnesscentrum. Iedereen kan hier terecht voor een professionele begeleiding, zowel op vlak van gewichtsverlies als op vlak van versteviging.
 

Professionele begeleiding op maat

Een top team staat altijd klaar om je persoonlijk doorheen het volledige traject te begeleiden. Dit verloopt in 5 simpele stappen. Elk traject start met een uitgebreide figuuranalyse en rondleiding in de zaak. Vervolgens wordt er gekeken welke resultaten haalbaar zijn binnen een bepaalde termijn en het is ook mogelijk om voedingsadvies op maat te krijgen.

Er worden een aantal trainingsprogramma’s voorgesteld en je bent nu klaar om te sporten! Een regelmatige opvolging is een belangrijke factor voor succes. Op welke vlakken werden al goede resultaten geboekt? Waar kan het nog beter? Je persoonlijke programma kan op ieder moment worden bijgesteld.

Zeer snel resultaat! Na 6 sessies is er reeds een verschil merkbaar in je kleding.

 

Wat maakt ’t AfslankHuys zo speciaal?

’t AfslankHuys biedt de unieke combinatie van een Infraslim cabine en Irtrainer fiets aan. De techniek van infraroodtherapie zorgt voor een hoger calorieverbruik, dit in combinatie met de juiste bewegingsoefeningen maakt dat 1 uurtje sporten bij ’t AfslankHuys overeenkomt met 3 à 4 uur gewone sport en beweging!

Fietsen en bewegen in een infraroodcabine heeft nog tal van andere voordelen. Zo zorgt het onder andere voor:

  • Een betere doorbloeding
  • Gewichts- en centimeterverlies
  • Vermindering van rug- en nekklachten
  • Vermindering van cellulitis tot 80 procent
  • Verbetering van je conditie

Ben je nog steeds niet aan je goede voornemens voor 2018 begonnen? Dan is de nieuwe vestiging van ’t AfslankHuys in Geel (Stationsstraat 22F) zeker een bezoekje waard. ’t AfslankHuys is alle dagen open van 8u tot 12u, zaterdag van 8u tot 13u. Geen ochtendmens? Ook ’s avond kunt u bij ’t Afslankhuys van 16u tot 22u terecht, dit op maandag, dinsdag en donderdag. Gesloten op zondag.