Finestra Ramen & Deuren brengt vakwerk naar Geel Centrum

U bent hier

Bovenop hun toonzaal in Deurne en Turnhout opent Finestra nu ook een toonzaal in het centrum van Geel. Vanaf eind september kan je hier terecht voor ramen en deuren in PVC, aluminium en hout.

Familiebedrijf

Finestra bestaat al bijna 25 jaar. Cor en Stijn van Grinsven, vader en zoon, staan aan het roer van het bedrijf. “We werken al sinds de start samen met een vaste producent, Finstral. Dit is één van de grootste producenten van ramen en deuren in Europa.”

Service

Onder andere door met hun eigen monteurs te werken, zorgt Finestra voor een uitstekende service. Maar het bedrijf heeft ook een adviserende rol: “De meeste mensen weten niet wat er allemaal mogelijk is en dat is véél. We tonen graag wat er allemaal kan, ook op vlak van duurzaamheid, isolatie en veiligheid.”

Uniek gamma

Finestra heeft ook een aantal specialiteiten in het assortiment. Zo kan je er bijvoorbeeld terecht voor ramen uit kunststof met echt hout aan de binnenkant. “Hier zijn we vrij uniek in.” Finstral heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het combineren van verschillende materialen.

Beleving staat centraal

In de showroom staat de beleving van ramen en deuren centraal. Er is oog voor detail en je kan alles openen, sluiten en voelen. “We willen dat mensen zich gemakkelijk kunnen inbeelden hoe een raam of een deur er bij hen thuis zal uitzien.”

Meer weten? Loop eens binnen in de nieuwe toonzaal aan de Diestseweg!

Finestra Ramen en deuren

Diestseweg 12, Geel
www.finestra.be 

Openingsuren:
Dinsdag tot vrijdag: 13u – 17.30u
Zaterdag: 10u – 16u