Extra veel verwennerij op de Geelse Dag van de Klant

U bent hier

 

Hoog tijd om jou extra in de bloemetjes te zetten!

Op de Dag van de Klant verwennen diverse winkeliers je naar jaarlijkse gewoonte met een warm gebaar, een kleine attentie en een welgemeende dank je wel. Maar wist je dat je dit jaar op zaterdag 24 september extra in de watten wordt gelegd tijdens de eerste echte ‘Geelse Dag van de Klant’? Zak af naar het stadscentrum en geniet van tal van leuke extraatjes.

Extra veel cadeautjes met het bonnenboekje

In de week voor de Geelse Dag van de Klant krijgen alle Gelenaars een Unizo-voordelenboekje in handtasformaat in hun brievenbus boordevol vouchers voor leuke gadgets en cadeautjes bij de deelnemende Geelse winkels. Breng tussen de Dag van de Klant op 24 september en 9 oktober 2016 een bezoekje aan de deelnemende handelaars, neem je geschenk in ontvangst en laat je boekje afstempelen. Heb je min. 5 stempels verzameld? Geef je bewijsformulier af bij Unizo Geel of registreer je op www.geelsedagvandeklant.be om kans te maken op de hoofdprijs ter waarde van €1.000. Geen bonnenboekje ontvangen? Geen nood. Ook op zaterdag 24 september kan je het boekje bekomen aan de opstapplaatsen van het treintje. Hieronder volgt meer info.

Ontdek de Geelse winkels per treintje

Op zaterdag 24 september geniet je niet enkel van extra veel cadeautjes, want er is meer! Het stadscentrum wordt omgetoverd tot een ontdekkingsplaats, waar je van 10u tot 17u met een treintje gratis het gevarieerde winkelaanbod kan ontdekken. Bij elke opstapplaats kan je genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Stopplaatsen treintje:

  • Pas: ter hoogte KBC verzekeringen
  • Nieuwsstraat: ter hoogte uitrit parking
  • Sationsstraat: ter hoogte Stationsstraat 156
     

Militaire oldtimers

Even moe van al dat shoppen? Uitrusten kan in één van de vele gezellige cafés en restaurants op en rond de Markt. Liever wat spanning? Zak rond 14u45 af naar de Markt en baad eventjes in oorlogssfeer tijdens de herdenking van 72 jaar bevrijding van de Kempen. In een static show op de Markt kan je een 50-tal militaire voertuigen uit WOII komen bewonderen.

Gegarandeerd plezier voor groot en klein!