#duivelsgeel: volg de EK-wedstrijden van onze Belgen op groot scherm

U bent hier

 

EK-gekte in Geel: supporter onze duivels naar de top tijdens #duivelsgeel

Ben jij ook al aan het aftellen naar de start van het EK in Frankrijk? Ligt jouw outfit in de Belgische driekleur al klaar? Je kan de wedstrijden van ons nationaal elftal binnenkort volgen op groot LED-scherm op de ‪Markt in Geel,  een initiatief van de handelaars en horecazaken uit Geel Centrum. Sfeer verzekerd!

Wanneer?

De eerste poulewedstrijd van onze duivels vindt plaats op maandag 13 juni om 21u tegen Italië. Op zaterdag 18 juni om 15u speelt ons nationaal elftal zijn tweede wedstrijd tegen Republiek Ierland. De derde poulewedstrijd vindt plaats op woensdag 22 juni om 21u. België speelt die dag tegen Zweden. Stoot ons land door naar de volgende ronde, dan zullen ook de volgende wedstrijden getoond worden op groot scherm op het marktplein.

Een 10 voor sfeer en gezelligheid

Verwacht naast geweldige voetbal ook een heus feestje. Het grote plein wordt naar aanleiding van het EK volledig aangekleed en ingericht als een duivels supportersdorp. De Markt kleurt rood, geel en zwart. Supporters kunnen zich verwachten aan tal van drankstanden, leuke supportersgadgets en de nodige randactiviteiten. De toegang tot het supportersdorp is gratis. Dit wil je zeker niet missen!

Programma

Kom tijdig en geniet van een muzikaal optreden of DJ-set die voor de nodige sfeer en ambiance zorgt nog voor de aftrap gegeven is. Na de wedstrijd tegen Rupubliek Ierland, op zaterdag 18 juni, zal er vanaf 17u een avondvullend programma voorzien worden, zodat de supporters verder kunnen feesten. De wedstrijd tegen Zweden, op woensdag 22 juni, valt dit jaar samen met de start van de jaarlijkse braderij. Ook de braderij zal moeten geloven aan de EK-gekte en krijgt een sportief truitje aangemeten. 

Win gratis drankbonnetjes!

Van al dat enthousiasme en supporteren krijg je vast en zeker dorst. Ook daar hebben wij natuurlijk aan gedacht. Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op één van de 10 pakketten met 25 drankbonnetjes om te gebruiken tijdens het EK. 

Doe mee aan de wedstrijd

    We wensen je alvast heel veel succes!

    Tip: deel je enthousiasme en sfeerfoto's op Facebook, Instagram en Twitter met #DuivelsGeel en #GeelCentrum.

    Voor meer informatie, waaronder parkeermogelijkheden kan je terecht op de website van DuivelsGeel.

    Tot binnenkort!