A Different Story: een droom die werkelijkheid wordt

U bent hier

Op vrijdag 19 maart begon de Geelse Peggy Geudens aan een avontuur waar ze al heel haar leven van droomde: haar eigen modeboetiek. Na jaren in het onderwijs, besloot ze om op negenenveertig-jarige leeftijd het roer volledig om te gooien. “Het was nu of nooit.”, zegt ze.

Scandinavische toets

Klassevolle en betaalbare dameskleding, dat is waar A Different Story voor staat. Het aanbod wordt beïnvloed door Peggy’s liefde voor de Scandinavische stijl. Dankzij haar gevoel voor mode heb je hier steeds keuze uit de meest trendy kledij en de tofste accessoires. Wie houdt van zachte kleuren, pastel en leuke patronen, is bij A Different Story aan het juiste adres. Na een bezoekje aan deze winkel is het wel duidelijk: deze winkel wordt uitgebaat met hart en ziel.

Huiselijke sfeer

“Ik ben naar dit pand komen kijken en was meteen overtuigd, de dag na mijn eerste bezoek heb ik het huurcontract ondertekend. Ik heb gekozen voor een inrichting die de stijl van de kledij helemaal doortrekt. Het prachtige dressoir uit de jaren 60 is daarbij een echte eyecatcher. A different story is voor mijn klanten een plaats die aanvoelt als thuiskomen. De combinatie van het prachtige pand, de kledij en de authentieke Deense meubels zorgen voor een warme huiselijke sfeer.", zegt Peggy.

Heb je na het lezen van deze blog zin gekregen om A Different Story zelf te gaan ontdekken? Ga dan zeker eens langs, Peggy zal je met veel plezier ontvangen in haar mooie winkeltje.

Openingsuren:
Maandag: 13u00 – 18u00
Dinsdag: 10u00 - 18u00
Woensdag: 10u00 - 18u00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10u00 - 18u00
Zaterdag: 10u00 - 18u00

Winkel: Stationsstraat 93, Geel - Telefoon: 0465 09 93 09 - E-mail: peggy@adifferentstory.be