De Spiegeltent vormt dé blikvanger tijdens Geel Wintert!

U bent hier

Tijdens de weekends van 8 en 15 december kan je de gezellige kerstsfeer weer komen opsnuiven op Geel Wintert!. Kuieren tussen de charmante houten chalets, lekkere jenever proeven, je verwarmen aan een pittige glühwein of genieten van een winterhapje... En dan hebben we het nog niet gehad over dé nieuwe blikvanger van dit jaar: De Spiegeltent!

De spiegeltent installeert zich al op het marktplein vanaf 1 december en blijft staan tot en met 7 januari. De nostalgische spiegeltent staat te pronken aan de kant van de Sint-Amandskerk en ademt een en al sfeer uit, ideaal om op te warmen of te schuilen als het weer even wat minder is. De toegang is gratis, enkel voor een bepaalde evenementen zal inkom gevraagd worden.

Voor de uitbating van de spiegeltent kan stad Geel rekenen op het trio achter café De Kosmo. Zij zorgen voor een goedgevuld programma voor jong en oud, en dat telkens van woensdag tot zondag. Er valt vanalles te beleven zoals een caféavond, afterworkparty, circusinitiatie, travestieact, swingnamiddagen, en veel meer. Neem een kijkje op de Facebook-pagina voor alle events tijdens de eindejaarsperiode!
 

Adres
De Spiegeltent
Markt 1, Geel

Fotografie: Kristof Donné