De Sint komt naar Geel!

U bent hier

 

Aankomst Sint in Geel Centrum

Duid zaterdag 25 november alvast met stip aan in je agenda, want die dag komt Sinterklaas naar Geel Centrum! De Sint zal om 14u per trein aankomen in het station van Geel. Van daaruit vertrekt hij, onder begeleiding van de Bellemannen, met de koets naar de Markt voor een spetterend feest met de Knetter Kidsband. Alle kinderen krijgen een leuke verrassing! Het einde is voorzien rond 16u. Een hoogdag voor de jongsten onder ons!

“Verras de Sint met een mooie tekening! In de loop van november worden er leuke kleurprenten verdeeld over alle Geelse kleuter- en lagere scholen. Geen prent ontvangen? Geen nood! Je kan de prent ook online downloaden en thuis printen: klik hier.

Kom je naar de aankomst van de Sint in Geel Centrum? Laat het weten op Facebook!

Sinterklaaspakjeshuis en Sinterklaasshows

Dromen jouw kids er ook van om hulpknecht van de Sint te worden? Het kan! Gelijktijdig met de aankomst van de Sint, opent People on Stage in de Billemontstraat 68 (Dimpna Center) voor de tweede maal een sinterklaaspakjeshuis voor kinderen tot 12 jaar. Tal van zwarte pieten verzamelen in het pand allerlei pakjes die vervolgens op 6 december verdeeld worden. Ook jouw oogappels kunnen een handje toesteken bij deze loodzware karwei. Zak ozaterdag 25, zondag 26 en woensdag 29 november of zaterdag 2 en zondag 3 december tussen 14u en 18u af naar het sinterklaaspakjeshuis en laat je kids onder begeleiding van enkele pieten opdrachten uitvoeren, - gaande van dansen en zingen tot pakjes dragen en inpakken - om zo hun diploma ‘hulpknecht van de Sint’ te behalen. En terwijl jouw kids zich volledig uitleven, wordt vooraan in het pand een pop-up Sintcafé ingericht waar je als ouder kan genieten van een heerlijk drankje.

Daarnaast brengt People On Stage ook een Sinterklaasshow voor jong, maar ook voor oud, boordevol Sinterklaasliedjes, een leuk verhaal, enkele zwarte pieten én… Sinterklaas. Dit telkens om 13u30 en 15u. Tickets bestellen voor de show kan via deze link.

People On Stage organiseert jaarlijks tal van workshops, kampen en producties om zo onbekend jong en iets ouder talent een podium aan te bieden. Meer informatie vind je hier: http://www.peopleonstage.be/

Enkele sfeerfoto's van vorig jaar (© Kristof Donné)