De Sint in Geel op zaterdag 19 november

U bent hier

Hou 19 november alvast vrij in je agenda want die dag komt de Sint naar Geel Centrum! Vanaf 13u30 kan je je aan het station klaarstomen voor de intrede van de goedheiligman en zijn pieten. 

Om 14u45 zetten we op de Markt het grote kinderfeest in gang samen met de Knetter Kidsband. Bovendien is er een leuke verrassing voor alle kinderen! Een hoogdag voor de jongsten onder ons!

Praktisch:
-  Toegang evenement aan het station vanaf 13u30
-  Optocht door Stationsstraat vanaf 14u15
-  Start evenement op Markt om 14u45
-  Kinderfeest met Knetter Kidsband
-  Leuke verrassing voor alle kinderen

Zoek de winkelpietjes: zoektocht in de centrumstraten van 19 november tot 4 december

Er zitten 22 winkelpietjes met een letter verstopt in de etalages. Opgelet, er zijn ook foppieten zonder letter! Heb je alle letters gevonden tijdens de zoektocht? Vul ze in op het invulformulier en vorm de titel van een bekend Sinterklaasliedje. Vergeet niet om jouw gegevens in te vullen. Drop het invulformulier voor 6 december 2022 in de Sint-brievenbus aan Toerisme Geel, Markt 1 en maak kans op een leuke prijs!

Pakjeshuis van de Sint

Dromen jouw kids er van om hulpknecht van de Sint te worden? Het kan! Op zaterdag 19 november van 15u tot 18u en op zondag 20 november van 14u tot 18u opent People on Stage een heus pakjeshuis voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tal van supergekke pieten verzamelen in het pand allerlei cadeautjes die vervolgens op 6 december verdeeld worden. Ook jouw oogappels kunnen een handje toesteken bij deze loodzware karwei. Jongens en meisjes kunnen mee komen spelen, zingen en dansen om zo hun diploma ‘hulpknecht van de Sint’ te behalen. Fun verzekerd! Locatie: Stationsstraat 58.

“In de loop van november worden er Sinterklaas kleurprenten verdeeld over alle Geelse kleuter- en lagere scholen. Geen prent ontvangen? Geen nood! Je kan de tekening ook online downloaden en thuis printen: klik hier.”