De Geelse cadeaubon: het perfecte geschenk

U bent hier

 

Ben je op zoek naar een origineel en veelzijdig cadeau, maar heb je geen inspiratie? Of moet je halsoverkop naar een feest, zijn de winkels al toe én kan je niet zonder lege handen toekomen? Dan biedt de Geelse cadeaubon soelaas. Met deze elektronische kaart kan de gelukkige bezitter aankopen doen bij elke deelnemende handelaar in Geel Centrum of heerlijk gaan tafelen in een horecazaak op de Markt.

Kopen waar en wat je maar wil, succes verzekerd!

De deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de opvallende sticker op hun winkelraam. Wil je nú weten bij welke Geelse handelaars je de cadeaubon kan gebruiken? Check het hier!

Waarom een Geelse cadeaubon?

  1. Je koopt nooit een 'fout' geschenk, m.a.w. met een cadeaubon scoor je altijd

  2. De gelukkige ontvanger kan de elektronische kaart meteen gebruiken

  3. Geen gedoe meer met papieren geschenkbonnen

  4. De bon kan 24 op 24 uur aangekocht worden

  5. Je steunt de lokale economie

Tip: Heb je zelf een cadeaubon ontvangen en wil je nagaan tot wanneer deze geldig is? Je kan de vervaldag achterhalen via de website van de stad Geel, door een sms te sturen naar 3377 (‘GL’ spatie kaartnummer) €0,15/sms of via de deelnemende handelaars of de Dienst Toerisme Geel. De Geelse cadeaubon blijft na activering één jaar geldig.

Je kan de Geelse geschenkbon verkrijgen bij Dienst Toerisme van de stad Geel en 24/7 via een automaat aan de ingang van het stadhuis. Via deze automaat kan je eveneens een geschenkverpakking kopen. De digitale bon heeft het formaat van een bankkaart en is verkrijgbaar in drie prijscategorieën: 10, 20 en 50 euro.

Meer informatie vind je op de website van de stad Geel.

En wie schenk jij binnenkort een bijzonder moment?