De Corbie haalt het meeste uit je kapsel

U bent hier

De Corbie op de Markt gaat op zoek naar het kapsel dat jou gelukkig maakt. Het hart van deze stijlbar? Dat is zeker en vast het team. Het gaat hen niet enkel om haar knippen, maar om het advies dat daarbij gepaard gaat en dat je je als klant begrepen voelt. We like!

Bij de Corbie zijn zowel mannen als vrouwen welkom. Aan de ene kant van de zaak vind je een barbier, aan de andere kant is alles ingericht voor vrouwen. Ze hebben een aantal behandelingen waarin ze extra gespecialiseerd zijn zoals balayage, extensions, krullen en keratinebehandeling. 

In de vingers

Nathalie Bollen is de stille kracht achter de Corbie. Als zaakvoerster is zij niet het gezicht, maar doet ze alles achter de schermen. “Mijn papa had vroeger kapsalon Bollen in Geel, dus kreeg ik ook de kapperskriebel te pakken.” Daarnaast heeft de Corbie ook nog een vestiging in Leuven en richtte ze Academie Verbist op in Antwerpen, met opleidingen voor kappers en barbiers.

Ongedwongen, vrolijke sfeer

Als je jezelf eens in de watten wil leggen, ben je bij de Corbie aan het juiste adres. Het team ontvangt je met open armen, is bijzonder klantvriendelijk en bied je een unieke totaalbeleving aan – waarbij een drankje niet kan ontbreken weliswaar. 

Jong team met goesting

“Je kan haar knippen of je kan mensen gelukkig maken, en dáár zit bij ons het verschil”, aldus Nathalie. De Corbie bestaat uit een jong team, allemaal met een stevige portie enthousiasme en dezelfde visie. “Ons team is oprecht bezig met de persoonlijke stijl van de klant. We leiden al onze medewerkers dan ook zelf op en scholen hen regelmatig bij zodat ze up-to-date blijven.”

Het gevoel van een stadsdorp in Geel

“Het is leuk dat we als kapperszaak een aanvulling zijn op de horeca en andere handelszaken in Geel. Als mensen iets leuk gaan doen, willen ze stralen en een mooi kapsel hebben. Ik hou ervan om in Geel een zaak te hebben. Geel geeft het gevoel van een stadsdorp te zijn: iedereen kent elkaar, en toch is het niet te klein.”

www.decorbie.be

Adres
De Corbie Geel
Markt 12a
014 73 66 99
info@decorbie.be