Bulkvoeding bij Roos met witte Stippen

U bent hier

Bij Roos met witte Stippen kunnen klanten sinds kort naast natuur- en diervriendelijke verzorgingsproducten en schoonmaakproducten ook kiezen voor (bio)voedsel in bulk. Met dit nieuwe concept wil Roos met witte Stippen het de consumenten nog makkelijker maken om duurzaam door het leven te gaan.

Roos met witte Stippen bestaat ondertussen 3,5 jaar. Tijdens die periode heeft Babs – de uitbaatster- gemerkt dat er een enorm stijgende vraag is naar vegan producten, ecologische kledij & schoenen en verpakkingsvrije voedingsmiddelen. Enkele gaten in de Geelse markt die nog opgevuld moeten worden. En al willen ze bij Roos met witte Stippen staan voor een ruim assortiment zijn dit toch erg specifieke markten waar ze zich nog niet meteen aan durfden wagen maar daar komt dus verandering in.

“We zijn ondertussen al even gestart met het aanbieden van gewone producten in bulk. Het leek ons dan ook een mooie kans om ook voedingsmiddelen verpakkingsvrij aan te bieden”

Een samenwerking met gedeelde waarden

“Dankzij één van onze toffe klanten, Iris, kwamen we in contact met Isa van SOSplaneet. Na heel wat gezamenlijk dromen over een meer duurzame maatschappij kregen we het idee om een samenwerking aan te gaan. Momenteel zitten we in startfase waarin Iris, Isa en ik nog een beetje zoekende zijn hoe we onze samenwerking exact gaan uitwerken. Het aanbieden van voedingsmiddelen in bulk is een eerste stap in de goede richting en zorgt ervoor dat we onze klanten toch al kunnen laten mee genieten van wat nu nog toekomstmuziek is in Geel. De eerste reacties waren alvast fijn. Hopelijk kunnen we samen blijven doordromen met een fsyiek winkelpunt als resultaat.”

Roos met witte Stippen

Nieuwstraat 128
0495 61 72 61
www.roosmetwittestippen.be

Website SOSplaneet: www.sosplaneet.be