Bruisende braderij in Geel: van 26 tot 30 juni 2024

U bent hier

 

Van woensdag 26 tot en met zondag 30 juni wordt het centrum van Geel weer omgetoverd tot een bruisende braderij vol met geweldige koopjes, zomerse sferen en gezelligheid. Speciaal voor dit evenement worden de Pas en Nieuwstraat verkeersvrij gemaakt waardoor je ongestoord kunt genieten van alles wat onze lokale handelaars te bieden hebben!

Koopjes scoren

Op zoek naar geweldige deals? Dit is jouw kans! Onze handelaars stallen hun beste aanbiedingen en kortingen uit, zodat je volop kunt profiteren. Van prachtige kledingstukken tot trendy accessoires en mooie interieuritems, je vindt het allemaal tijdens de braderij. Van woensdag tot en met zaterdag zijn de deelnemende winkels extra lang open tot 21u. Op zondag tijdens de summershopping zijn de winkels geopend van 12u tot 19u.

Sfeer & animatie

Dankzij de opbrengsten van het Foodtruck Festival kunnen we ook dit jaar geweldige straatanimatie voorzien om jullie te entertainen! En niet alleen jij, maar ook de kleinsten zullen zich amuseren, want er staan verschillende kermisattracties en een springkasteel. Plezier voor jong en oud gegarandeerd dus!

Winactie

Wie komt shoppen op de braderij, maakt kans op één van de vijf verwenweekends. Geniet van een overnachting, een heerlijk etentje en shoppingcheques voor twee personen. Hoe doe je mee? Doe tijdens de braderij drie aankopen, verzamel de bijbehorende stickertjes en plak ze op je deelnameticket. Lever je ingevulde ticket in bij een van onze deelnemende handelaars en wie weet win jij wel zo'n fantastisch verwenweekend!

Gratis bovengronds parkeren

Kom je met de auto naar de braderij? Dan kun je van woensdag tot en met zondag gratis bovengronds parkeren.

Eten en drinken 

In het centrum zijn er natuurlijk ook verschillende gezellige terrasjes waar je rustig kunt neerstrijken. Geniet van een verfrissend drankje en smul van heerlijk eten terwijl je de gezellige drukte van de braderij aan je voorbij laat gaan.

Duivels Geel

Op woensdag 26 juni spelen onze Rode Duivels alvast de laatste wedstrijd in de groepsfase van het EK voetbal. Kom om 18u mee supporteren op de markt en bekijk de match op groot scherm. DJ Prosit sluit de avond af met knallende muziek tot middernacht!

Apérotime: openlucht afterwork

Op vrijdagavond 28 juni wordt de markt van Geel omgetoverd tot de ultieme dansvloer tijdens een spetterend nieuwe editie van Apérotime, het gezelligste openlucht afterworkevent. Kom van 18 tot 00 uur lekker mee dansen op de markt!